maritbet girişmaritbet
800 milyon liralık yeni 'Bulvar' geliyor!

800 milyon liralık yeni 'Bulvar' geliyor!

Ankara’da 800 milyon lira yatırıma sahip Park Avenue projesini satışa çıkaran YDA Group, 1855 konutu 2016’da teslim edecek

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1500 konut ise hak sahiplerine teslim edildi. Türkiye'nin en büyük inşaat şirketlerinden biri olan YDA Grup, Ankara'daki yeni projesi Park Avenue'yi satışa çıkardı. 800 milyon lira yatırım değeriyle hayata geçirilen projenin aynı zamanda kentsel dönüşüm örneği olduğunu ifade eden YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, hak sahipleri için 1500 dairenin inşaatını tamamladıklarını ve teslim ettiklerini söyledi.

İstanbul'da da benzer bir dönüşüm projesi hayata geçirdiklerini vurgulayan Arslan, “İstanbul'dan çok daha önce dönüşüm projelerini hayata geçirmeye başlamıştık. İlk dönüşümü yıllar önce dikmen Vadisi projesiyle yaptık” dedi.
Park Avenue projesini Yenimahalle Belediyesi ile birlikte yaptıklarını anlatan Arslan, “Belediye ile yaptığımız anlaşma sonucunda 1500 hak sahibine sosyal konutları hemen yapıp teslim ettik. Kendi hakkımız olan yerde Park Avenue projesini hayata geçirmeye başladık” diye konuştu.

Net fiyattan satıyor

Hüseyin Arslan, projeye 6 ayda 600'e yakın talep geldiğini vurgulayarak, resmi satışların ve tanıtımların başlamadan bu talebin gelmesinin çok önemli olduğunu söyledi. Arslan, dairelerin fiyatlarını uygun tuttuklarını anlatarak, şu bilgileri verdi:
“Ankara'da belli bir ödeme bandı bulunuyor. Piyasaya göre makul fiyatlarla satışlara başladık. İstanbul ile Ankara'daki satışlar farklı yapılıyor. İstanbul'da metrekare fiyatı sorulur, Ankaralı ise gelir ‘Daire ne kadar?' der. Bizim 3+1 dairenin 134 metrekarelik net alanı bulunuyor. Fiyatlar 340 bin liradan başlıyor. 4+1 daireler 152 metrekare büyüklüğünde ve 410 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.” Arslan, “Proje kentsel dönüşüm statüsünde bulunduğu için yüzde 1'lik KDV avantajı da bulunuyor” dedi.

Önünden metro geçiyor

Projeyi Temmuz 2016 yılında teslim edeceklerini ifade eden Arslan, konutların bulunduğu bölgeye ilgili şu bilgileri aktardı:
“Burası Ankara'nın en fazla değer kazanan bir bölgesi. Konumu itibariyle proje Eskişehir, Konya ve İstanbul yolu ile Havaalanı gibi Ankara'nın bütün artellerine yakın yerde konumlanıyor. Metro projenin yanından geçiyor.”


Anadolu'ya açılacak

Şimdiye kadar 25 milyon metrekarenin üzerinde inşaat yaptıklarını vurgulayan Hüseyin Arslan, Anadolu'daki marka kentlerde yeni projeler hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi. Arslan, şöyle konuştu:
“Kayseri'de eski stadyumun yerinde 168 konutluk Kayseri Residence projesini hayata geçireceğiz. Bizim 20 bin konutluk portföyümüz var. Bunları kısım kısım hayata geçireceğiz. İstanbul'daki betonlaşmanın ve kentsel dönüşüm furyası altında o hengamenin bir parçası olmak istemiyoruz.”

Dev proje yapacak

Hüseyin Arslan, bir taraftan da yeni projeler için çalıştıklarını belirterek, yılın son çeyreğinde Batıkent'te yaklaşık 5.000 konutluk yeni bir mega projeye başlayacaklarını açıkladı. Ayrıca Söğütözü'nde 360 konutluk proje yapacaklarını açıklayan Arslan, İstanbul'da ise Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüme yönelik 400 konutluk bir proje yapacaklarını vurguladı.

1855 daireden meydana geliyor

YDA Group Genel Müdür Yardımcısı Cahit Yılmaz, Park Avenue projesinde 10 tane yatay ve 8 tane de dikey blokta 1855 dairelik bir proje gerçekleştirdiklerini söyledi. Ankara'nın müşteri profiline uygun olarak 909 tane 3+1 daire, 946 tane de 4+1 daire yaptıklarını vurgulayan Yılmaz, “69 tane mağaza olacak. 90 bin metrekarelik peyzaj alanında kreş, tekne yüzdürme, buz pateni pisti gibi öğelere yer vereceğiz” dedi.

Satış ofisinde sinema salonu

Projeden daire satın almak isteyenlerin satış ofisinde sadece maket üzerinden değil, aynı zamanda tesiste bulunacak sinema salonundan da projenin bitmiş halini izleyebileceğini söyleyen Arslan, YDA adına Apple Store'dan indirilecek programla akıllı telefon ve tabletlerden QR koduyla projenin resim ve Reklam filmini görebileceklerini kaydetti.

Yavuz Karaman 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kayseri Şehir Hastanesi açılış töreni
  • 07.05.2018 13:38

Kayseri Şehir Hastanesi açılış töreni

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yı ...

Hüseyin Arslan Kayseri Şehir Hastanesi açılış töreninde konuştu
  • 07.05.2018 11:48

Hüseyin Arslan Kayseri Şehir Hastanesi açılış töreninde konuştu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yı ...

YDA Grup ve EBRD ortak basın toplantısı - 1 kısım!
  • 16.12.2014 14:07

YDA Grup ve EBRD ortak basın toplantısı - 1 kısım!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve YDA Grup'un ortaklaşa düzenlediği bası ...

The İstanbul Veliefendi 2. Etap satışa çıktı
  • 29.11.2014 17:06

The İstanbul Veliefendi 2. Etap satışa çıktı

Zeytinburnu'nda YDA Grup tarafından hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi'nin ...

The İstanbul Veliefendi şehrin tam merkezinde yükseliyor
  • 20.10.2011 14:40

The İstanbul Veliefendi şehrin tam merkezinde yükseliyor

The İstanbul Veliefendi projesi şehrin merkezi noktasındaki Zeytinburnu-Bakırköy ...

Nevbahçe Konutları Ankara foto galerisi
  • 08.11.2014 11:55

Nevbahçe Konutları Ankara foto galerisi

220 daireden meydana gelen Nevbahçe Konutları, YDA Grup tarafından inşa ediliyor ...