maritbet girişmaritbet
Sunis Hotel, Antalya'da 200 milyon Euro yatırımla açıldı

Sunis Hotel, Antalya'da 200 milyon Euro yatırımla açıldı

Antalya’nın lüks otel zincirlerinden olan Sunis Hotels, 58 milyon Euro’luk yatırımla İzmir Sunis Efes Royal Palace Resort'un açılışını gerçekleştirdi.

Ege Bölgesi'nde yatırımlara devam edeceklerini kaydeden Sunis Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, Özdere'de 3, Seferihisar'da 1 otel daha açmayı planladıklarını söyledi. Turizm sektörüne girdiklerinden bu yana 500 milyon Euro'luk yatırım yaptıklarını söyleyen Namık Ünal, 5 yıl içinde 200 milyon Euro'luk daha yatırımları olacağını belirtti.  

TEK YETKİLİ OLDU

Sunis Hotels ve Jolly Tur'un davetlisi olarak gittiğimiz otelde açıklamalarda bulunan Namık Ünal, Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa'daki ilk sezonunda beklentilerin üstüne çıkarak doluluk oranında yüzde 70'in üzerini yakaladıklarının altını çizdi. Ünal, “Otelin misafir profilinde yerli turist kadar AB ülkeleri, Rus, İranlı ve Slovak turistler önemli bir yer tutuyor” dedi. 

İç pazarda sadece Jolly Tur ile tek yetkililik anlaşması yapan Sunis Hotels'in açılışına katılan Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ise, Jolly'nin partner seçiminde son derece titiz davrandığına dikkat çekti. Mete Vardar, şöyle konuştu: “Bu titiz seçimimizin sonucu olarak bugün aralarında Sunis Hotels'in de yer aldığı Türkiye'nin en önemli ve hizmette sınırları zorlayan otelleriyle birlikte çalışıyoruz. Sunis Hotels'in ile Antalya'daki işbirliğimizin yanı sıra İzmir Özdere'deki yeni otellerinde de birlikte çalışarak Türkiye turizmini ileriye taşıyacak adımlar atmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi. Yeni destinasyonlara yatırım yapan grupların ve bu destinasyonlara operasyon başlatan tur operatörlerinin devlet tarafından desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Mete Vardar, bir yandan da yeni pazarların yaratılarak büyütülmesi gerektiğini ifade etti.

Jolly Tur Genel Müdürü Figer Erkan ise, “Avrupa'da oldukça iyi performans gösteren bir otel grubu. Ege'nin bu kalitedeki yatırımlara ihtiyacı vardı. Sadece Özdere'de değil, tüm Ege'de kaliteli tatil seçeneğinin oluşması gerekiyor” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sunis Hotel, Antalya'da 200 milyon Euro yatırımla açıldı
  • 22.06.2015 09:02

Sunis Hotel, Antalya'da 200 milyon Euro yatırımla açıldı

Antalya’nın lüks otel zincirlerinden olan Sunis Hotels, 58 milyon Euro’luk yatır ...