maritbet girişmaritbet
Palandöken'de kayak sezonu havai fişekli gösteri eşliğinde açıldı

Palandöken'de kayak sezonu havai fişekli gösteri eşliğinde açıldı

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Palandöken'de kış sezonu, havai fişek eşliğinde meşaleli kayak gösterisiyle açıldı

Bir otel tarafından düzenlenen organizasyonda, havai fişek eşliğinde meşaleli kayak ve animatörlerin ateş gösterisi ilgiyle izlendi. Hava sıcaklığının sıfırın altında 10 derece olmasına aldırış etmeyen davetliler, sporcuların Ejder Tepesi'nden inerek gerçekleştirdiği gösteriyi beğeniyle izledi.  

Yurt içi ve yurt dışından gelen çok sayıda davetli, ateşlerin etrafından dans eti, alkışlarla gösteri yapan sporcuları destekledi.

Otelin Genel Müdürü Murat Altuğ Kargı, yaptığı açıklamada, kayak sezonunu açtıklarını ve konuklar için özel olarak meşaleli kayak gösterisi düzenlediklerini söyledi.

Aydınlatılmış pistlerde gece kayağı ile de müşterilerine doyasıya kayak keyfi sunduklarını ifade eden Kargı, şöyle devam etti:
"Geçtiğimiz yıl 5 Aralık'ta açtığımız sezonu bu yıl bir gün önceye aldık. Suni karlama sistemiyle kayak sezonunu en erken açan otel olmanın gururunu yaşıyoruz. Palandöken, yıldızı parlayan, Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden biri. Otelimizin 12 kilometrelik pistiyle Palandöken'de 80 kilometrelik bir pist ağı bulunuyor. Son iki sezonda kar sıkıntısı yaşamamıza rağmen suni karlama sistemi sayesinde oteller bu sıkıntıyı hiç hissetmedi. Bu bizim için ve kayakseverler adına büyük bir avantaj. Dolayısıyla misafirlerimiz ve bizler 4 ay boyunca kayak yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz." 

AA

 

Yorum Yaz