maritbet girişmaritbet
Ortadoğu Grup’un 2. oteli Wome Deluxe açılıyor!

Ortadoğu Grup’un 2. oteli Wome Deluxe açılıyor!

Ortadoğu Grup otelcilik sektöründeki ikinci yatırımı olan Wome Deluxe Oteli Temmuz ayında hizmete sunuyor.

120 bin metrekare alan üzerine inşa edilen 5 yıldızlı otel, ailelere özel imkânlar sunacak şekilde tasarlandı.

Ortadoğu Grup, inşaat ve enerjiden sonra turizm sektöründe de büyümek için düğmeye bastı. Bundan 15 yıl önce İzmit'te açtığı ilk oteli Özgür Otel'le turizm sektörüne adım atan kuruluş, bu alandaki ikinci yatırımını Antalya Avsallar'da hizmete sunuyor. Ortadoğu Grup tarafından temmuz ayında hizmete açılacak olan beş yıldızlı Wome Deluxe, tertemiz havası ve eşsiz plajıyla misafirlerini bekliyor. Çam ormanlarının içinde, denizin kenarında inşa edilen otel bulunduğu bölgeye adını veren ince kumuyla meşhur. Otelin bahçesinde M.Ö. 2000 yılından kalma bir de zeytinyağı fabrikası bulunuyor. Hafriyat sırasında ortaya çıkan ve şu anda özel koruma altına alınan zeytinyağı fabrikası da Türk turizmine kazandırılmış olarak misafirlerin ziyaretine açılacak.

Beş yıldızlı Wome Deluxe Otel'in her şey dâhil konseptinde hizmet vereceğini söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, tesisin sektörünün en büyük oteli olduğunu belirtti.120 dönüm arazi üzerinde inşa edilen otelin tam bir aile oteli olduğunu ve alkolsüz konseptte hizmet vereceğini ifade eden Gür, “Otelde ailelere özel hizmetler ve aktiviteler bulunacak. Örneğin tesisimizde 10 tane açık-kapalı havuz ve 7 bin metrekare spa alanı olacak” dedi.

Mehmet Gür'ün verdiği bilgiye göre otel içerisinde market, hazır giyim, aksesuar ve optik mağazaları da bulunacak. Tesiste aynı zamanda misafirlere tur, gezi ve araç kiralama hizmetlerini verecek olan firmaların da alanları yer alacak.

Gazipaşa Havaalanı'na 45 dakika uzaklıkta

Her türlü toplantı, düğün ve kongre turizmine uygun inşa edilen Wome Deluxe'de, farklı büyüklüklerde 75 ila 1.000 kişilik toplantı odaları da yer alıyor. Merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çeken otel, Alanya Avsallar'da İncekum Tabiat Parkı'nın içinde inşa edildi. Tesis, Avsallar'a 3 dakika, Alanya'ya 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.  Gazipaşa Havalimanı'na 45 dakika mesafede konumlanan Wome Deluxe Otel, Antalya Havalimanı'na ise 60 dakika uzaklıkta yer alıyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ortadoğu Grup’un 2. oteli Wome Deluxe açılıyor!
  • 07.04.2015 10:04

Ortadoğu Grup’un 2. oteli Wome Deluxe açılıyor!

Ortadoğu Grup otelcilik sektöründeki ikinci yatırımı olan Wome Deluxe Oteli Temm ...