maritbet girişmaritbet
Orta Doğu’nun en gözde oteli Mandarin Oriental!

Orta Doğu’nun en gözde oteli Mandarin Oriental!

Dünyanın en zenginlerinin favori destinasyonlarını değerlendiren New World Wealth'e göre Orta Doğu’nun en gözde oteli Mandarin Oriental seçildi.

Türkiye'den Mandarin Oriental Bodrum Oteli, dünyanın en saygın araştırma şirketlerinden New World Wealth tarafından yayınlanan 2017 Küresel Servet Raporu kapsamında Orta Doğu'nun en gözde otel listesinde birinci oldu.

NW Wealth'in yaptığı araştırma sonucuna göre Dünyada Ritz, Hotel de Paris ve Beverley Hills Hotel gibi tarihi oteller tercih edilirken, Orta Doğu'da ise Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu'nda bulunan Akdeniz'in en lüks resort projesi Mandarin Oriental, Bodrum en gözde oteli seçildi.

Türkiye de dahil olmak üzere dünya çapında birçok otelin, varlıklı müşterilere hitap etme, hizmet kalitesi ile itibar ve tarihçesine göre değerlendirildiği araştırmada, Türkiye'den Mandarin Oriental, Bodrum, ilk sırada yer alarak Orta Doğu'daki tüm rakiplerini geride bıraktı.  Net serveti en yüksek kişilerin tercih ettiği Orta Doğu otelleri listesinde 2017 yılında Türkiye'den Mandarin Oriental Bodrum, Dubai'den Burj Al Arab ve Abu Dabi'den Emirates Palace ile yarışarak açık ara bu otelleri geride bırakarak birinci seçildi.  

Mandarin Oriental

Doğasıyla, deniziyle, mavisiyle ve dünyaca ünlü İtalyan mimar Antonio Citterio Patricia Viel And Partners'ın eşsiz mimarisi ile tasarlanan Mandarin Oriental, Bodrum, dünyanın birçok ülkesinden seçkin konuklarını 2014 yılından bu yana ağırlıyor. 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı, Mandarin Oriental, Bodrum projesinin Orta Doğu'nun en gözde oteli seçilmesiyle ilgili olarak şunları söyledi: “Ülkemizi dünya çapında otelcilik sektörünün en üst seviyesine taşımış olmaya devam etmekten büyük bir  mutluluk ve gurur duyuyoruz. Kısa süre içerisinden gerek mimarisi ve tasarımı, gerek yeşili ve doğası ile ve gerekse de hizmet ve servislerimiz ile dünya çapında 22 değişik dalda ödül aldık. Bu ödüller dünyanın her yerinde hem otelimizin hem de Bodrum'un ve Türkiye'nin bilinirliğini artırıyor.  Mandarin Oriental, Bodrum, Orta Doğu'nun en fazla tercih edilen oteli de seçilerek dünyanın en çok ödül alan otelleri arasında bulunuyor. Mandarin Oriental, Bodrum, dünyada nitelikli elitlerin, devlet adamlarının, harcama gücü yüksek yerli-yabancı turistlerin, dünyaca ünlü iş insanlarının ve ünlü isimlerin servis ve kalitesini, doğa ve denizi ile birlikte bulduğu bir destinasyon haline geldi. Mandarin Oriental Bodrum, ülkemizde katma değeri yüksek turizmin kalkınmasına büyük destek oluyor ve olmaya devam edecek.

Astaş Holding olarak daha güçlü bir Türkiye için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Türkiye'de Bodrum'da Mandarin Oriental Bodrum'dan sonra İstanbul, Kuruçeşme'de 500 milyon dolarlık Mandarin markası ile Türkiye'nin en lüks otellerinden birini yapıyoruz. Ayrıca bir yıl içerisinde İstanbul'da Mandarin Rezidans projesi yatırımına başlamayı  planlıyoruz.  Özellikle yabancı yatırımcılarla birlikte, özel ve eşsiz lokasyonlarda, elit ve markalı yatırımcılara odaklı projeler geliştirerek ülkemize daha fazla yabancı yatırımcı ve döviz girdisi sağlamayı planlıyoruz. Bu meyanda, Körfez yatırımcıları ile ortak işbirliği projeleri görüşmelerimiz devam etmektedir. 

Mandarin Oriental Bodrum, Türk Hava Yolları ile birlikte önümüz 3 ay içerisinde 50' ye yakın çok özel basın mensubu ve yazarı Türkiye' ye davet ederek Türk turizminin ve misafirperverliğinin tanıtımına büyük katkıda bulunacak. 

Mandarin Oriental, Bodrum, 2014 yılında hizmete açıldığı günden bu yana, dünya otelcilik sektörünün en prestijli ödüllerine layık görüldü. Mandarin Oriental, Bodrum'un bugüne dek aldığı ödüllerden bazıları şöyle; 2014 yılında; Fodor's Travel 2014'in En İyi 20 Otelinden Biri Ödülü, Gallivanter's Guide 2014 Editör'ün seçimi ödülünü aldı ve Tatler Travel Guide “101 Best Hotels” listesinde “Plaj düşkünleri için listelenen oteller arasında” gösterildi. 2015 yılında ise, Conde Nast Traveler “2015'te nerede konaklamalı – Geçen senenin En İyi Yeni Otelleri”, The Independent “2015 Plaj Tatilleri için tavsiye edilen oteller”, Fodor's Travel “2015 için Dünya'nın en iyi Balayı Destinasyonları”, Telegraph Travel “İlk 10 En iyi aile dostu deniz oteli”, Departures.com “2015'in yeni Plaj Otelleri”, Gallivanter's Guide  “Olağanüstü derecelemesine sahip oteller”, Lifestyle “Dünyanın en Seksi 10 Yeni Oteli” listelerinde yer alırken Tatler Spa Guide 2015'te “Yetişkin Ağırlama'da Spa ile en iyi oteller” listesinde de yerini aldı ve “İhtiras Uyandıran Otel” ödülüne layık görüldü, European Hotel Design Awards 2015'te Architecture – New Build (Mimari – Yeni Yapı) ve Interior Design – Spa&Wellness (İç Tasarım – Spa & Wellness) kategorilerinde ödül aldı. The Landscape Institute Awards 2016'da “Highly Commended” ve  Condé Nast Traveller UK  ile de Readers' Travel Awards 2016 ödüllerine layık görüldü.

Dünyaca ünlü İtalyan mimar Antonio Citterio Patricia Viel And Partners'ın tasarımını yaptığı Mandarin Oriental, Bodrum, ayrıcalıklı konumuyla, Ege Denizi'nin panoramik manzarasını stil, lüks ve konforun ideal birleşimiyle konuklarına sunuyor. Bodrum'un eşsiz doğasıyla iç içe bir yaşam alanı yaratan, zeytin ağaçları ve çam ormanlarıyla çevrelenmiş lüks resort; tamamı güneşlenme alanlarına, teraslara veya balkonlara, birçoğu da özel bahçelere ve infiniti havuzlarına sahip, bölgedeki en büyük ölçüde 127 misafir odası ve ilave aile daireleri, 98 lüks villası ve 116 rezidans dairesiyle, 600 dönüm üzerinde mükemmel konaklama seçenekleri sunuyor. Mandarin Oriental Bodrum, üç özel plajı ve sunduğu sayısız aktivite ile misafirlerine sofistike şık bir deneyim yaşatırken diğer yandan da şehrin stresinden uzak, doğa ile iç içe kişiye özel  lüks bir kaçamak sunuyor.  

The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum'dan kişiye özel benzersiz hizmet 

Lüks bir evin konforu ile Mandarin Oriental'in efsanevi hizmetlerinin bir arada sunulduğu The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum'daki ev sahipleri kişiye özel hizmetlerin ayrıcalığını yaşıyor. Seçkin misafirleri için lüks ile mükemmel hizmetin benzersiz birleşimini sunan Mandarin Oriental, 21. yüzyıl lüksünü Uzakdoğu konsepti ile birleştirerek ev sahiplerine sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mandarin Oriental Bodrum yeni sezona hazır!
  • 14.04.2022 11:31

Mandarin Oriental Bodrum yeni sezona hazır!

Bodrum Yarımadası’nın en büyüleyici koyu olan Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin ...

Mandarin Oriental, Bodrum 2021 World Luxury Awards’ta 4 ödülün sahibi oldu
  • 18.10.2021 11:11

Mandarin Oriental, Bodrum 2021 World Luxury Awards’ta 4 ödülün sahibi oldu

Mandarin Oriental, Bodrum 9 Ekim 2021’de gerçekleştirilen ve uluslararası ölçekt ...

Mandarin Oriental, 17 ödüle birden layık görüldü!
  • 02.09.2021 11:08

Mandarin Oriental, 17 ödüle birden layık görüldü!

Mandarin Oriental, Bodrum 2021 Haute Grandeur Global Excellence Awards’ta 17 ödü ...

Mandarin Oriental Luxury Break ile eşsiz bir deneyim!
  • 14.07.2021 12:06

Mandarin Oriental Luxury Break ile eşsiz bir deneyim!

Bodrum Cennet Koyu’nun en güzel noktalarından birinde yer alan Mandarin Oriental ...

Dikran Masis, Mandarin Oriental Bodrum'dan villa kiraladı!
  • 11.08.2021 10:06

Dikran Masis, Mandarin Oriental Bodrum'dan villa kiraladı!

1447 mülkü olan ünlü iş insanı Dikran Masis, Esra Oflaz'ın Bodrum Cennet Koyu'nd ...