maritbet girişmaritbet
Maçka Otel'in işletmesini Starwood yapacak!

Maçka Otel'in işletmesini Starwood yapacak!

Demet Sabancı ve Cengiz Çetindoğan çiftinin Maçka’daki yeni otelinin işletmesini Starwood yapacak. St. Regis İstanbul’da, her misafire özel bir görevli hizmet edecek

Dünya jet setinin konaklamayı tercih ettiği St. Regis markası İstanbul'a geliyor. Demet Sabancı Çetindoğan, Cengiz Çetindoğan çiftinin Nişantaşı'ndaki yatırımı Maçka Otel'i dünyanın önde gelen lüks otel markalarından St. Regis işletecek. Lüksün tavan yaptığı otelde butler (uşak) servisi de olacak. 118 odalı otelde her misafirin hizmetinde özel bir görevli olacak.

Kişisel görevliler konukların valizinin düzenlenmesinden, yemek yenilecek restoranlar, araba kiralanmasına kadar müşterilerin hayatını kolaylaştıracak hizmeti verecek. Çiftin şirketlerinden Demsa'nın bünyesinde restorasyonu süren bir zamanların popüler oteli Maçka Otel, St. Regis İstanbul adıyla, 2014'ün ilk yarısında hizmete girecek. Nişantaşı'nın göbeğinde, Maçka Parkı'na bakan, Boğaz manzaralı otelin alt katında Alexander Mcqueen, Tom Ford, Zegna açıldı. Lanvin, Versace ise önümüzdeki günlerde kapılarını açacak .Otel arazisiyle birlikte 180 milyon dolara mal oldu.

İmzalar yalıda atıldı

İşbirliği anlaşması için Türkiye'ye gelen Starwood Hotels & Resorts, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Başkanı Michael Wale'i, Demsa Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çetindoğan Anadolu Hisarı'ndaki yalısında ağırladıMichael Wale, Starwood Operasyonlarından Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Thomas Willms, Starwood Hotels & Resorts EAME Satın Alma ve Geliştirme Direktörü Murat Yılmaz ve Demsa Otel Yatırımları Yöneticisi Serra Arıkök'ün de katıldığı imza töreni Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nda yapıldı.

‘İstanbul'da kupon arazi bakıyoruz'

Bünyesinde Pera Palas'ı da bulunduran Demsa'nın Başkanı Cengizdoğan, turizm yatırımlarını büyüteceklerinin sinyalini verdi. İstanbul'da kupon arazi baktıklarını, çıkan fırsatları değerlendireceklerini anlatan Çetindoğan, “Yatırımlarıyla dünya markalarının Türk ekonomisine güveninin artmasına katkı sağlayan Demsa grup olarak, Maçka Otel'i projesi için, dünya çapında bir asırdan fazla zamandır yüksek standartlarını nesilden nesile taşıyan St. Regis ile işbirliği yaptık. Ziyaret sıralamasında dünyada 6. sırada bulunan İstanbul'a bu tür markaların gelmesi çok önemli” dedi.

Yeni nesil lüks zenginler

Starwood, yaklaşık 40 ülkede St. Regis, W ve The Luxury Collection markaları altında hizmet sunan 160 lüks otel ile konaklama alanında dünyanın en büyük firması. İmza töreninde konuşan Michael Wale şunları söyledi:
“New York'taki amiral St. Regis otelimizle başladığımız yolda, bugün dünyanın çeşitli yerlerinde 31 otele sahip uluslararası bir markayız. John Jacob Astor IV, New York'taki ilk St. Regis Hotel'i yüzyıldan uzun bir zaman önce açtığından bu yana marka, kendi adını taşıyan St. Regis Butler Service ile müşterilerine konaklama öncesinde başlayan eksiksiz hizmetler sunuyor. Bal Harbour'dan Bangkok'a, Saadiyat Adası'ndan Shenzhen'e kadar yeni nesil lüks gezginlere hitap ediyor.” Emre Arolat'ın imzasını taşıyan St. Regis İstanbul'un, Maçka Parkı ve Boğaz manzaralı 118 odası var.

Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Pırıl Çetindoğan yeni markası için otelde çekim yaptı
  • 25.12.2020 10:23

Pırıl Çetindoğan yeni markası için otelde çekim yaptı

Sosyetenin genç simalarından Pırıl Çetindoğan yeni markası için otelde çekim yap ...

ST. Regis İstanbul, Avrupa'da yılın oteli seçildi
  • 27.06.2018 14:20

ST. Regis İstanbul, Avrupa'da yılın oteli seçildi

St. Regis İstanbul, Marriott Otelleri 2017 Ödülleri’nde, Avrupa’da yer alan “Lük ...

John Malkovich, St. Regis İstanbul'un açılışı için geldi!
  • 25.01.2015 09:24

John Malkovich, St. Regis İstanbul'un açılışı için geldi!

John Malkovich, St. Regis İstanbul Oteli'nin tanıtım filmini çekmek için İstanbu ...

Demet Sabancı’ya uluslararası ortaklık teklifi geldi
  • 21.04.2014 11:44

Demet Sabancı’ya uluslararası ortaklık teklifi geldi

Demsa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı’ya Washington DC’deki toplantıda ABD ...

Maçka Otel'in işletmesini Starwood yapacak!
  • 11.09.2013 10:06

Maçka Otel'in işletmesini Starwood yapacak!

Demet Sabancı ve Cengiz Çetindoğan çiftinin Maçka’daki yeni otelinin işletmesini ...