maritbet girişmaritbet
KKTC’de 220 milyon dolarlık otel açıldı

KKTC’de 220 milyon dolarlık otel açıldı

Rum lobisinin baskıları sonucu ABD’li ünlü şarkıcı Jenifer Lopez’in katılmaktan son anda vazgeçtiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Girne şehrindeki Cratos Premium Hotel’i, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 36’ncı yıl dönümünde açıldı


 

 
 Boz Group'un 220 milyon dolarlık yatırımla yaptırdığı 410 odalı otelin açılış kurdelesini, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Başbakan İrsen Küçük, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Boz Group Yönetim Kurulu Başkanı Utku Bozoğlu ve oğulları Boz Group Yönetim Kurulu Başkanvekili Murat Bozoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Bozoğlu ile Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan kesti.

220 milyon dolarla Rum Kesimi dahil Kıbrıs'ın en büyük yatırımı olan Cratos adanın ilk ‘premium' oteli olma özelliğini taşıyor. 1000 kişinin istihdam edileceği otel 105 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edildi. Cratos'un casino, liman ve SPA konseptiyle hizmet vereceği bildirildi.

Türkiye'den iş, siyaset ve sanat dünyasının ünlülerinin de katıldığı açılışta albümleri tüm dünyada 20 milyon satan, iki Grammy ödüllü John Secada konser verdi. KKTC'nin Barış ve Özgürlük Bayramı resepsiyonu da yine otelin balo salonunda gerçekleştirildi.
  • Etiketler:

Yorum Yaz