maritbet girişmaritbet
Kime sorsan Steigenberger'i gösteriyor!

Kime sorsan Steigenberger'i gösteriyor!

Steigenberger Hotel Maslak İstanbul’dan olaylı video…

Steigenberger Hotel Maslak İstanbul için çekilmesi için planlanan tanıtım videosu, çekimler sırasında ortaya çıkan komik manzaralarla bambaşka bir hale döndü.

 
Yönetmen Emre Uçarer ve Yapımcı Mehmet Demircioğlu'nun tanıtım filminin arka plan görüntülerinden oluşturduğu kısa film, sektörde kısa zamanda farklı çıkışları lie konuşulan Steigenberger Maslak Hotel yetkilileri tarafından çok daha “farklı” bulunarak esas filmin yerine tüm sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı.
 
Türkiye pazarına girerken sanatın, farklılıkların, genç bir bakış açısının ve her zaman gençlerin yanında ve emrinde olacağını söyleyen Steigenberger Maslak İstanbul daha ilk adımında, kendi tanıtım videsosunda farklı bir çıkış yaparak tüm bu söylediklerinin ne kadar da doğru olduğunun altını çizmiş oldu.

Maslak Sheraton, Steigenberger oldu!

Maslak Sheraton Oteli Nisan ayında Steigenberger İstanbul Maslak olmuştu. Palace Otel Turizm Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kınay, “Sheraton'la 10 yıllık anlaşmayı yapmıştık. Süre dolarken bir yenilenme ihtiyacı gördük” diye açıklama yapmıştı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kime sorsan Steigenberger'i gösteriyor!
  • 21.07.2015 17:05

Kime sorsan Steigenberger'i gösteriyor!

Steigenberger Hotel Maslak İstanbul’dan olaylı video… ...