maritbet girişmaritbet
Hilton Garden Inn Yalova açılıyor

Hilton Garden Inn Yalova açılıyor

Hilton, Yalova'da Hilton Garden Inn oteli için Çavuşoğlu Grup ile franchise anlaşması imzaladı.

Hilton Garden Inn Yalova'nın 2018 yılında açılması planlanıyor. 121 odalı otel Marmara Denizi'nin kıyısında yer alacak.

Hilton Worldwide Avrupa ve Afrika Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon şöyle konuştu: “Plajları ve kaplıcaları ile meşhur bu şehirde açılacak Hilton Garden Inn Yalova'de misafirlerimizi ağırlayacağız. Türkiye'deki başarısı hızla artan Hilton Garden Inn markası, imzaladığı bu son anlaşma ile birlikte 2017'de kapılarını açacak Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye ve Hilton Garden Inn Adıyaman dahil, 20'yi aşkın otelle hizmet verecek.”

Hilton Garden Inn Yalova spa merkezi, spor salonu, toplantı salonu ve restoranın yanı sıra sunduğu diğer hizmet ve imkanlarla da konuklarının tük ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Plajları,  marina ve kaplıcaları ile hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgilisini çeken Yalova, Kocaeli ve Bursa'ya kolay ulaşımı nedeniyle iş amacıyla seyahat edenler tarafından da tercih ediliyor. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 50 km uzaklıkta, Bayraktepe Mahallesi, Yalova Bursa Yolu Cad. No 94 Merkez, Yalova adresinde bulunan Hilton Garden Inn Yalova'ya ulaşmak isteyen misafirler, İstanbul ile İzmir arasını 140 kilometreye düşüren yeni Osman Gazi Köprüsü'nden de faydalanabilir. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hilton Garden Inn Yalova açılıyor
  • 16.01.2017 12:03

Hilton Garden Inn Yalova açılıyor

Hilton, Yalova'da Hilton Garden Inn oteli için Çavuşoğlu Grup ile franchise anla ...