maritbet girişmaritbet
Halk GYO, Levent’teki oteli için Dedeman ile 10 yıllığına anlaştı!

Halk GYO, Levent’teki oteli için Dedeman ile 10 yıllığına anlaştı!

2010’da kurulan Halk GYO, ilk konut projesi Bakırköy Referans’tan sonra atılımlarına turizm sektörüyle devam ediyor

 

Bu kapsamda Levent'teki arsasını otel projesi olarak değerlendiren firma, proje için Dedeman Grubu ile 10 yıllık kira sözleşmesi imzaladı. Türkiye'nin uluslararası ilk otel zinciri olması sebebiyle Dedeman Hotels & Resorts International'ı tercih ettiklerini belirten Halk GYO Genel Müdürü Kazım Şimşek, turizm sektöründeki planlarını “Özellikle Levent projesinde edineceğimiz tecrübeyi gelecekteki otel geliştirme projelerine aktarmayı, İstanbul ve Türkiye genelindeki artan turizm potansiyelini, Halk GYO'nun kârlılığını yükseltecek projelerde en iyi şekilde kullanmayı hedefliyoruz” dedi.
 
Projenin, mimarisi ve konumu itibariyle şehir otelciliğinin en güzel örneklerinden biri olacağını belirten Halk GYO Genel Müdürü Kazım Şimşek, “Tüm Dedeman Park otellerinde standart olan ve hazır bir şekilde yeni projelere adapte edilebilecek şekilde tasarlanan proje, Halk GYO tarafından gerçekleştirilecek” dedi. Projenin 50 milyon liralık yatırımla hayata geçirileceğini belirten Şimşek, “Anahtar teslim olarak Dedeman Hotels & Resorts International'a kiralanan bina, 2 bin 791 metrekare alana inşa ediliyor. Toplam kapalı alanı 21 bin 500 metrekare olan projenin 7 kat zemin olmak üzere 17 kattan oluşması planlanıyor. 24 ayda tamamlanması hedeflenen otel, 240 odadan oluşacak” dedi.
 
60 kişiye istihdam yaratacak olan Dedeman Park Levent'in dekorasyonunda Selçuklu Çini ve Osmanlı Minyatür dokunuşlarının hakim olacağını söyleyen Şimşek, “24 metrekare odalar, 700 metrekareye yayılı farklı büyüklükte toplantı salonları ve 200 kişi kapasiteli Restaurant/Cafe'nin yer alacağı Dedeman Park Levent, LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarım'da Liderlik) sertifikası adayı” diye konuştu.
 
 
‘İş otellerini ağırlık veriyoruz'
İstanbul'un iş oteline olan ihtiyacını vurgulayan Dedeman Hotels & Resorts International CEO'su Tamer Yürükoğlu ise; “Dedeman Hotels & Resorts International olarak büyüme stratejimizi iş otellerine ağırlık vererek sürdürüyoruz. Özellikle İstanbul'un ciddi bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyoruz. İstanbul'un iş otellerine ihtiyacı var. Anadolu yakasında inşaatı süren iki otelden sonra şimdi de Dedeman Park konseptiyle Avrupa yakasındaki yeni otel projesi için Halk GYO ile anlaşma imzaladık” dedi. Yürükoğlu, “İstanbul'un en önemli iş merkezlerinin yer aldığı Maslak ve Mecidiyeköy hattının ana arterinde, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerinin bağlantı yolu olan Büyükdere Caddesi'nin ortasında yer alan lokasyonuyla Dedeman Park Levent, iş otelciliğine önemli bir katkı sağlayacak” diye konuştu.
 
Yeni proje Nisan'da
Halk GYO'nun Ekim 2010'da kurulduğunu belirten Kazım Şimşek, “Halen devam eden Referans Bakırköy konut projesine, Levent otel projesini ekleyen Halk GYO'nun portföyünde, düzenli kira geliri elde edilen 22 bina ve İstanbul Finans Merkezi projesindeki arsa ile Eskişehir-Odunpazarı'ndaki arsa bulunuyor” dedi. Şimşek, Eskişehir'deki arsa üzerinde 10 dönümlük bir konut projesi geliştireceklerini belirterek, lansmanının ise Nisan, Mayıs ayında yapılacağını söyledi.
 
Yavuz Karaman/Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dedeman ile Algün İnşaat, Park Dedeman Düzce için imza attı
  • 12.01.2022 16:28

Dedeman ile Algün İnşaat, Park Dedeman Düzce için imza attı

Dedeman Hotels & Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata ...

Halk GYO, aktif büyüklüğünü 3,9 milyar TL’ye taşıdı
  • 10.11.2021 11:12

Halk GYO, aktif büyüklüğünü 3,9 milyar TL’ye taşıdı

İstikrarlı büyüme performansını sürdüren Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ...

Halk GYO, 3,7 milyar TL aktif büyüklüğe ulaştı!
  • 10.08.2021 10:37

Halk GYO, 3,7 milyar TL aktif büyüklüğe ulaştı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., yılın ilk yarısında aktif büyüklüğünü g ...

Evora İzmir tanıtım filmi yayında!
  • 26.09.2018 12:54

Evora İzmir tanıtım filmi yayında!

Emlak Konut GYO bünyesinde Teknik Yapı ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen E ...

Evora İzmir basına tanıtıldı
  • 25.09.2018 15:38

Evora İzmir basına tanıtıldı

Emlak Konut GYO bünyesinde Teknik Yapı ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen E ...