maritbet girişmaritbet
Fethiye'de Karadenizli işletmeciden yüksek kamp!

Fethiye'de Karadenizli işletmeciden yüksek kamp!

Ordulu bir işletmeci, Fethiye'deki Yeşil Vadi'de, yerden 3-15 metre yüksekteki ağaç dallarına kurduğu ahşap platformlara kamp çadırları yerleştirdi.

Fethiye'deki Yeşil Vadi'de restoran işletmeciliği yapan Ordulu Mustafa Ergünce, ağaç dalına kurduğu çadırlarda yerden 15 metre yüksekte kamp yapma imkanı sunuyor.

Turistlerin uğrak yerlerinden olan 20 kilometrelik vadi, günübirlik ziyaretçilerinin yanı sıra doğa tutkunu kampçıların da ilgisini çekiyor.

Çay üzerine kurulan ahşap platformlarda dinlenme fırsatı veren vadi, doğal havuzları ile de ziyaretçilerine serinleme imkanı sunuyor.

yerden yüksek kamp

Yeşil Vadi'de restoran işletmeciliği yapan Ordulu Mustafa Ergünce, yerden 3 ila 15 metre yüksekteki ağaç dallarına çelik halatlar yardımıyla kurduğu ahşap platformlara kamp çadırı yerleştirerek ziyaretçilerine alternatif kamp alanı oluşturdu.

Ahşap merdivenlerle çadırın bulunduğu platforma çıkan kampçılar, dalda sallanan çadırda konaklayıp doğayla baş başa kalma fırsatı buluyor.

Mustafa Ergünce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vadiye günübirlik ve kamp amaçlı gelen misafirlerine en iyi hizmeti vermek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. İlçede gizli kalmış doğa harikası vadiden insanların faydalanmasını isteyen Ergünce, amacının vadiyi herkese tanıtmak olduğunu belirtti.

yerden yüksek kamp çadırı

Ergünce, vadiye gelen misafirlerin kendi çadırları veya işletmedeki çadırlardan faydalanabildiğini vurguladı. Böyle bir ortamı ancak bir Karadeniz insanının sağlayabileceğini savunan Ergünce, şöyle konuştu:

"Kimsenin yapamayacağı, üstesinden gelemeyeceği şeyleri yapmayı amaç ediniyorum. Zevk aldığım şeyi yapmaktan da mutlu oluyorum. Çadırın bulunduğu ahşap platform çelik halatlarla asılı duruyor. İstediğin zaman sallama imkanı da var. Buraya gelen müşterilerimiz de faydalanabiliyorlar. Özellikle burada kalmak için misafirlerimiz geliyor. İnsanlar çadırı ağaç dalında asılı gördüklerinde şaşırıyorlar ve 'Buranın sahibi Karadenizli mi?' diye soruyorlar."

yerden yüksek kamp çadırının içi

"Yüksekte kalmak çok güzel bir duygu"

Kamp yapmak için eşi ile Ankara'dan gelen Fatih Siperoğlu, vadinin doğayla baş başa, su ve kuş sesleri arasında çok güzel bir yer olduğunu söyledi. Bu yıl çadır tatili yapmayı tercih ettiklerini belirten Siperoğlu, "Bizim için otantik bir ortam. Eşimle yerden 3 metre yüksekteki çadırda kalıyoruz. Çadırın alışılmışın dışında bir yükseklikte olması ilgimizi çekti. Burada birkaç hafta kalmayı planlıyoruz" dedi.

Sibel Siperoğlu da suyu, doğası ve ormanın içinde kalmış gizli bir güzellik olmasının kendilerini cezbettiğini dile getirerek, "Bu nedenle burada tatil yapmayı tercih ettik. Yüksekte kalmak çok güzel bir duygu. Daha havadar, egzotik bir ortamda eğlenceli oluyor. Bizim kaldığımız çok yüksek bir çadır değil ama korkulacak bir şey de yok" değerlendirmesinde bulundu. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fethiye'de Karadenizli işletmeciden yüksek kamp!
  • 15.08.2015 13:46

Fethiye'de Karadenizli işletmeciden yüksek kamp!

Ordulu bir işletmeci, Fethiye'deki Yeşil Vadi'de, yerden 3-15 metre yüksekteki a ...