maritbet girişmaritbet
Dubaili Holding lüks otelini yarın açıyor!

Dubaili Holding lüks otelini yarın açıyor!

Dubai Holding’in lüks otel firması Jumeirah Grup, 110 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan Jumeirah Bodrum Palace’ı yarın açıyor.

Bodrum Torba'da dev bir arazi üzerinde hayata geçirilen 134 odalı lüks otel, 1 Mayıs'ta kapılarını ziyaretçilerine açacak. Jumeirah Bodrum Palace'ın Bodrum'a yeni bir soluk getireceğini belirten Jumeirah Grup Başkanı ve Grup CEO'su Gerald Lawless, lüks turizmini hareketlendireceklerini söyledi.  

Otelin açılışına ilişkin basın toplantısı; Jumeirah Grup Başkanı ve Grup CEO'su Gerald Lawless ve Jumeirah Bodrum Palace'ın Genel Müdürü Mete Atakuman'ın ev sahipliğinde, bugün Jumeirah Grup'un Türkiye'deki ilk oteli Pera Palace Hotel Jumeirah'ta gerçekleştirildi. 

Jumeirah kalitesi Bodrum'da... 

Dünyanın en lüks otel yönetim grubu olan Jumeirah Grup olarak, Londra, Frankfurt ve Roma'dan sonra Türkiye'de ilk kez Pera Palace Hotel Jumeirah ile faaliyete başladıklarını hatırlatan Lawless, “Mayıs ayında ise Jumeirah Bodrum Palace ile turizm sektöründe farkımızı ortaya koyacağız. Tesisi inşa eden Targets Investments'ın Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Dalkıran ile gerçekleştirdiğimiz güçlü işbirliğimizin ardından, dünya standartlarında bir ekibi bir araya getirdik” dedi.

Bodrum'un Jumeirah'ın Türkiye'deki marka varlığının büyümesi açısından önemli bir stratejik hamle olduğuna dikkat çeken Lawless, “Türk rivierasında yer alan muhteşem otelimizle konuklarımıza Jumeirah kalitesini burada da yaşatacağız. Bu anlamda Jumeirah Bodrum Palace, lüks turist için çekim merkezi olacak. Bu anlamda da Türkiye'nin lüks turizminin ivmelenmesine önemli katkı sağlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu. 


Turist sayısı itibariyle dünyanın altıncı ülkesi olan Türkiye, yeni jenerasyon otelleri, hizmet kalitesi ve çok çeşitli destinasyonları ile turizmde istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Jumeirah Bodrum Palace gibi A plus turiste hitap eden, lüks yaşamak isteyenlere yönelik otel yatırımları ise Türkiye'nin turizmde yakaladığı başarılı büyüme grafiğini taçlandıracaktır. Lawless, Jumeirah Grup'un tüm otellerinde var olan özgünlük unsurunu Jumeirah Bodrum Palace'ta da korumaya özen gösterdiklerinin altını çizdi. 

“Bodrum'un turist sayısı artacak”

Türkiye'nin, 2014 yılında 40 milyon kişiyi aşan turist sayısıyla, dünya turizminde ilk sıralarda yer aldığına dikkat çeken Atakuman, Türk turizminin kalbi olan Bodrum'da, Jumeirah gibi bir dünya markasının yer almasının Türk turizmini daha da yücelteceğini söyledi. Jumeirah Bodrum Palace'ın Bodrum sağlayacağı katkılara da değinen Atakuman, “2014 yılının ilk 7 ayında 1.758.944 turist ağırlayan Bodrum, 2014'ün son 5 ayında %10,2 artış kaydederek 1.939.699 misafir sayısına ulaştı. Sürekli yükselen bir ivmeyle dünyanın her yerinden turist ağırlayan Bodrum'un turist sayısının Jumeirah Bodrum Palace'ın açılışıyla yine artış göstereceğini tahmin ediyorum” dedi. 

Jumeirah Bodrum Palace'da her şey lüks... 

Bodrum ilçe merkezinden yaklaşık 10 dakika uzaklıkta olan Jumeirah Bodrum Palace, lüks geniş suitlerden oluşan tamamı deniz manzaralı ve geniş teraslı büyük suitler, villalar ve altı yatak odalı bir saraydan oluşan 135 oda, lüks döşenmiş villalar ve 6 yatak odalı bir saray içeriyor.

49 özel havuza ek olarak sekiz aile havuzunun yer aldığı tesiste misafirler, Ege kıyısında dinlenmenin yanı sıra paraşüt ile yelken, rüzgar sörfü, su kayağı, balıkçılık, yelken ve skuba dalışı gibi faaliyetlerden faydalanabiliyor. 

Jumeirah Bodrum Palace'ın en ilgi çekici bölümlerinden biri ise benzersiz deniz görüntüsü ile 2 bin metrekarelik alana yayılan “Saray” ve her biri bir ensuite ve jakuzi içeren 6 gösterişli yatak odası. Ayrıca Saray içerisinde, deniz suyu tesisatına sahip özel bir kapalı ve açık yüzme havuzu, sadece Saray misafirlerine özel iskele, geleneksel bir Türk hamamı ve sauna içeriyor. Misafirlere ayrıca 24 saat boyunca tahsis edilen butler hizmeti de sunuluyor.

Misafirler için açılışa özel sürprizler...  

Jumeirah Bodrum Palace, açılışını kutlamak üzere gelen misafirleri için çok özel sürprizler sunuyor. ‘Ekstra Bir Gece Kazanın” kampanyasıyla, otel misafirleri Jumeirah Bodrum Palace'ta dört gece kalıp üç gece için ödeme yapacak. Buna tesisin tamamında tüm yiyecek ve içecekler için yüzde 20 indirim dahil olacak.

Jumeirah Bodrum Palace'ın açılış sürprizlerinden biri ise ‘Türk Lokumu” ismiyle sunuluyor. Jumeirah Bodrum Palace'ta minimum dört gece konaklayan misafirler, İstanbul'daki 125 yıllık tarihiyle nostaljik bir tatil imkanı sunan Pera Palace Hotel Jumeirah'da ücretsiz iki gece konaklama imkanı kazanıyor. 

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dubaili Holding lüks otelini yarın açıyor!
  • 30.04.2015 15:22

Dubaili Holding lüks otelini yarın açıyor!

Dubai Holding’in lüks otel firması Jumeirah Grup, 110 bin metrekarelik bir alan ...