maritbet girişmaritbet
DoubleTree by Hilton’u Kocaeli’ye getiriyor

DoubleTree by Hilton’u Kocaeli’ye getiriyor

Hilton Worldwide, 2016’nın başında üst sınıf DoubleTree by Hilton Kocaeli otelini açmak üzere, MMS İnşaat ile franchise anlaşması imzaladı.

Avrupa'nın en hızlı büyüyen üst sınıf full servis markası Double Tree by Hilton'un faaliyete geçmesiyle, Kocaeli'yi ziyaret edenler üst sınıf bir tesiste konaklama imkanına kavuşacak.   

Hilton Worldwide Avrupa ve Afrika Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon şöyle konuştu: “Bölgenin iş merkezi konumundaki Kocaeli, Türkiye'nin önemli ticaret ve ihracat rotalarından faydalanan başarılı endüstriyel ve kurumsal şirketlere ev sahipliği yapıyor. İmzaladığımız bu anlaşmayla, Türkiye'nin başka bir şehrini de, ülke genelinde 34 otelle hizmet vermekle birlikte 34 yeni tesisin açılışını da planlayan Hilton Worldwide'ın şemsiyesi altındaki, Avrupa'nın en hızlı büyüyen üst sınıf full hizmet markası DoubleTree by Hilton ile tanıştırmaktan heyecan duyuyoruz.”  

Marmara Denizi ve Karadeniz'e kıyısı bulunan Kocaeli, beş limanıyla bir deniz ticareti üssü; batısındaki İstanbul ile imalat sanayisiyle öne çıkıyor. Kış sporları merkezi olan şehir aynı zamanda Ballıkayalar Tabiat Parkı ve Yuvacık Barajı gibi doğal güzellikleriyle de ünlü. 

169 odalı DoubleTree by Hilton Kocaeli'nde konuklar, tam gün hizmet veren restorandan, bardan, balo salonu ve 24 saat açık iş merkezinden yararlanabilecek; sağlık kulübü, spa ve kapalı yüzme havuzunda stres atıp dinlenebilecekler. 

MMS İnşaat'ın ana hissedarı Murat Mustafa Satı “En üst düzey uluslararası standartlarda bir otel olarak tasarlanan DoubleTree by Hilton Kocaeli'ni açmak üzere Hilton Worldwide ile iş birliği yapmaktan çok mutluyuz. Hilton Worldwide ile ortaklığımızın uzun vadeli olacağını ümit ediyoruz” dedi.

Mağazalar ile yeme-içme mekanları, iş yerleri ve konutların bulunduğu bir bölgede yükselecek olan otel hem turistik amaçlarla hem iş nedeniyle seyahat edenlere hitap edecek. Kocaeli'yi İstanbul ve popüler kayak merkezi Kartepe'ye bağlayan yolların kavşak noktasında inşa edilecek olan otel, önemli endüstri tesislerine ve alışveriş merkezlerine de yakın olacak. 

“Türkiye'de sekiz otelle hizmet veren DoubleTree by Hilton markası altında altı otelin daha açılması planlanıyor” diyen DoubleTree by Hilton Global Başkanı John Greenleaf sözlerini şöyle sürdürdü: “DoubleTree by Hilton Kocaeli'ni portföyümüze eklediğimiz için sevinçliyiz. Konuklarımızı, markamızın alametifarikası, misafirlerimize otele geldiklerinde sunduğumuz çikolata parçacıklı kurabiyelerle karşılamak için sabırsızlanıyoruz.”    

Türkiye'deki portföyünü giderek genişleten Hilton'un ödüllü sadakat programı HHonors'tan yararlananların sayısı da artıyor. Doğrudan diledikleri Hilton kanalı üzerinden rezervasyon yapan HHonors üyeleri, ücretsiz standart WiFi ve sektörde lider konumundaki Hilton HHonors mobil aplikasyonlarıyla kullanabilecekleri dijital uygulamalar gibi avantajlardan faydalanabiliyor.  

Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki, 8 bin 434 metrekarelik alana yayılacak olan DoubleTree by Hilton Kocaeli'nin adresi şöyle: S. Çiftlik Mah. 636 Blok, 1. Parsel, B Binası 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

DoubleTree by Hilton’u Kocaeli’ye getiriyor
  • 11.09.2015 15:42

DoubleTree by Hilton’u Kocaeli’ye getiriyor

Hilton Worldwide, 2016’nın başında üst sınıf DoubleTree by Hilton Kocaeli otelin ...