maritbet girişmaritbet
CVK Park Bosphorus'un suitlerine yoğun ilgi!

CVK Park Bosphorus'un suitlerine yoğun ilgi!

350 milyon dolarlık yatırım değerine sahip CVK Park Bosphorus'un Park Prestige Suites bölümünde yüzde 70'e varan doluluk oranına ulaşıldı.

Taksim başta olmak üzere İstanbul'un en lüks otelleri arasında ilk sıralarda yer alan CVK Park Bosphorus, 385 odası ve 65 residence suitiyle hizmet veriyor. Başkanlık suiti ve Kral suiti gibi çok lüks odaları da bulunan otel mimarisiyle de dikkat çekiyor.

CVK markalı Park Bosphorus Hotel, sahip olduğu Boğaz manzarasıyla dikkat çekiyor...

1+1'den 4+1'e değişen suitlerin bulunduğu Park Prestige Suites bölümünde günlük konaklama fiyatları 450-500 eurodan başlayıp 10 bin euroya kadar yükselebiliyor. Başkanlık suitlerinde günlük konaklama fiyatlarının 30 bin eurolara kadar çıktığı Park Bosphorus özellikle Arap turistlerin gözdesi konumunda.

cvk park bosphorus otelin lobisinden bir kare

CVK Park Bosphorus Hotel, lüks mobilyalarla donatılmış şık dizaynıyla dikkat çekiyor...

850 metrekarelik Başkanlık suitinin yılda yüzde 15'lik doluluk oranını yakaladığı belirtilirken, Park Bosphorus Hotel 8 bin 500 metrekarelik SPA, welness ve fitness alanıyla dikkat çekiyor. Bugüne kadar dünyaca ünlü birçok ismin konakladığı başkanlık suitinin yanı sıra kral suiti de misafirlerin gözdesi konumunda.

cvk park prestige suites bosphorus

Park Prestige Suites'in kat bahçesi...

4 bin 500 metrekarelik terasa sahip olan dev proje 500 araçlık otopark kapasitesiyle de ön plana çıkıyor. Hizmete gireli 1 yıl 10 ay olan otelde bu sene sonuna kadar toplam 500 bin misafirin ağırlanmış olması bekleniyor.

CVK Park Bosphorus'un Genel Müdürü Bahri Şahin, Park Prestige Suites'i anlatıyor...

350 milyon dolarlık dev yatırım değerine sahip Park Prestige Suites'te panoramik Boğaz manzarası fiyatlara da yansıyor. Yüzde 70-80 doluluk oranına sahip suitler, ultra lüks tasarlanmış bir konsepte sahip.

park prestige suites iç mekanı

Prestige Suites'in Boğaz manzaralı odası misafirlerin gözdesi...

110 bin metrekarelik kapalı alanıyla dikkat çeken CVK Park Bosphorus'ta Beşiktaş Kulübü'yle görüşmeler devam ediyor. Yapımı devam eden Vodafone Arena'nın yanı başında yer alan otelde Avrupa takımlarının konaklaması için birçok konuda prensip anlaşmalar yapıldı.

park bosphorus cvk prestige suites odası

Odalarda tüm detaylar en ince ayrıntıya kadar düşünülmüş...

Taksim, Beşiktaş, Dolmabahçe, Ortaköy gibi şehrin birçok merkezine çok yakın konumda bulunan CVK Park Bosphorus, 30 ayda tamamlanmış ve hizmete açılmıştı.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşte CVK Park Bosphorus'un eşsiz manzarası!
  • 27.08.2015 15:06

İşte CVK Park Bosphorus'un eşsiz manzarası!

Yatırım değeri 350 milyon dolar olan CVK Park Bosphorus Otel'in sahip olduğu Boğ ...

CVK Park Bosphorus'un suitlerine yoğun ilgi!
  • 27.08.2015 14:33

CVK Park Bosphorus'un suitlerine yoğun ilgi!

350 milyon dolarlık yatırım değerine sahip CVK Park Bosphorus'un Park Prestige S ...