maritbet girişmaritbet
Corendon Turizm'den Amsterdam'a 3. otel!

Corendon Turizm'den Amsterdam'a 3. otel!

Hollanda ve Türkiye’de turizm yatırımları yapan ve havayolu şirketi bulunan Corendon Turizm Grubu, Amsterdam’da 3. otelini açmaya hazırlanıyor.

Amsterdam Schiphol Havalimanı'nın yakınında bir binayı otele çevireceklerini belirten  Corendon Turizm Grubu'nun kurucularından Atılay Uslu,  Sony'e ait binayı 15.5 milyon Euro'ya satın aldıklarını dile getirdi. Uslu, “Geçen yıl aralık ayında binayı satın aldık. Şu anda Sony kiracımız olarak binada bulunuyor. Anlaşmaları bittiğinde binayı otele dönüştürmek için çalışmalarımız başlayacak” dedi.

otel odasında uçak dekorasyonu
Atılay Uslu, Vitality Hotel'de bir odaya Boeing 737 uçağının kokpitini yerleştirdiklerini anlattı.
 

Amsterdam'da iki otelleri olduğunu belirten Uslu, ilk otelleri olan The College Hotel'in 40 odası olduğunu dile getirdi. Otelin Amsterdam'daki en iyi 10 otel arasında yer aldığını belirten Uslu, “19. yüzyıldan kalma tarihi bir manastır binası olan The College Hotel, bünyemizde bulunuyor. 1895 yılında yalnızca erkek öğrencilere yönelik bir okul olan binayı, tarihi dokusu bozulmadan 40 odalı 4 yıldızlı butik bir otele dönüştürdük. Otelde, otelcilik okullarından gelen öğrencileri uzman ve deneyimli profesörlerin gözetiminde çalıştırıyoruz” dedi. Amsterdam'daki ikinci oteli ise şubat ayında açtıklarını belirten Uslu, New-West bölgesindeki 4 yıldızlı Vitality Hotel'de 263 oda yer aldığını ifade etti. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Corendon Turizm'den Amsterdam'a 3. otel!
  • 26.06.2015 09:15

Corendon Turizm'den Amsterdam'a 3. otel!

Hollanda ve Türkiye’de turizm yatırımları yapan ve havayolu şirketi bulunan Core ...