maritbet girişmaritbet
Çiftehan Köyü'nde 'bozdurduğun döviz kadar indirim' kampanyası

Çiftehan Köyü'nde 'bozdurduğun döviz kadar indirim' kampanyası

Kaplıca turizmiyle öne çıkan Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan Köyü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına kampanya ile destek verdi

Kampanyaya öncülük eden Çiftehan Köyü Muhtarı Bülent Meral, köy girişine, "Çiftehan'da bozdurduğunuz döviz kadar, otel, apart, pansiyon ve tüm iş yerlerinde, yüzde 10 indirim uygulanır." pankartı astı.

Köy meydanında gazetecilere açıklamada bulunan Meral, ülkenin zor süreçlerden geçtiğini vurgulayarak, şöyle dedi:

"Biz Cumhurbaşkanımızın çağrısına, köyün tüm esnaflarıyla tam destek oluyoruz. Dolarını bozduran her vatandaş, bozdurduğu dolar kadar Çiftehan'ın tamamından yüzde 10 indirim alacaktır. Köy olarak Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Dolara karşıyız, Türk paramızın daha da değerlenmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız."

BİR HAFTA ÜCRETSİZ ÇAY 

Çiftehan'da bir termal otelin işletmecisi Muhammed Polat, otele bozdurduğu dövizin makbuzuyla gelenlere yüzde 10 indirim uygulayacaklarını ifade etti.

Çay ocağı işletmecisi Mustafa Ölçer, 100 dolar ve üzeri para bozdurup makbuzunu getirene bir hafta boyunca ücretsiz çay ikram edeceğini belirtti.

Kasap Bayram İlgen, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bir hafta, on güne kadar doların düşeceğini söyledi, biz de onun için bu uygulamayı yapmaya karar verdik." sözlerine yer verdi.

Manav Mustafa Güner, kampanyaya destek olduklarını aktardı.

Niğde İl Genel Meclisi üyesi Göksel Akçam da kampanyanın çok önemli olduğunu vurgulayarak, Türkiye üzerinden büyük oyunlar oynandığını ve bu yüzden ülkenin zor zamanlar geçirdiğini dile getirdi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çiftehan Köyü'nde 'bozdurduğun döviz kadar indirim' kampanyası
  • 10.12.2016 14:58

Çiftehan Köyü'nde 'bozdurduğun döviz kadar indirim' kampanyası

Kaplıca turizmiyle öne çıkan Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan Köyü Cum ...