maritbet girişmaritbet
At çiftliğinde tatil nasıl olur?

At çiftliğinde tatil nasıl olur?

Deniz tatili yerine doğa tatili tercih edenler için Airbnb'nin hazırladığı listeyi sizin için detaylandırdık.

Oda/ev kiralama sitesi olan Airbnb.com pek çok turist ve ev sahibini buluşturuyor. Kendinizi evinizde hissedeceğiniz bir tatil hayal ediyorsanız site üzerinden oda veya ev kiralayabilirsiniz. 

Peki hayalinizdeki tatil hangisi? Deniz, kum, güneş yada doğa ve yeşil mi?

Sizin için bugünlük deniz, kum, güneş yerine, doğa tatili alternatiflerini araştırdık ve Airbnb'nin seçtiği Amerika'da bulunan at çiftliklerindeki kiralık odaları derledik.

Son yıllarda adeta trend olan binicilik, yaşamlarını uzun yıllar at üstünde geçirmiş atalarımızdan bize yadigar olduğu için Türklere hiç de uzak değil. Bir çoğunuzun atları çok sevdiği ve en az 1 kere bindiğini varsayıyor bu tatile asla hayır diyemeyeceksiniz diyoruz...

1- Love Nest

love nest at çiftliği kaliforniya

Amerika'nın Kaliforniya eyaletindeki Morongo Valley'de bulunan Love Nest bir at çiftliği. Burada çatı katında özel bir oda kiralayabiliyorsunuz. İnternet, tv, klima ve küvetin bulunduğu oda için gecelik 378 TL ödüyorsunuz. 

2- Spring Hill

at çiftliği

Kaliforniya'nın Exeter bölgesinde bulunan Spring Hill Ranch BnB & More'da oda kiralayabilirsiniz. Eşsiz doğasıyla dikkat çeken bir bölgede yer alan at çiftliğinde havuz, spor salonu, şömine, mutfak, kahvaltı, klima, ısıtma, internet, tv ve çamaşır makinesi mevcut. Gecelik 289 TL ödeyeceğiniz odanın aylık fiyatı 5 bin 98 TL olarak belirtiliyor. 

3- The Cottage at BonTerra Farm

teksas at çiftliği

Teksas'ta yer alan çiftlikte tek bir oda değil tüm evi kiralıyorsunuz. 2 yatak odası bulunan evde 6 misafir ağırlanabilir. Etkinlikler için de uygun olan çiftlikte mutfak, tv, klima, şömine gibi seçenekler mevcut. 

30 dönüm üzerinde yer alan at çiftliğinin gecelik kira fiyatı 482 TL. Çiftliği 1 ay kiralamak isterseniz bu fiyat 10 bin 472 TL'ye kadar çıkıyor. 

4- Crazy Horse Ranch Carriage House

beyaz ve siyah iki at manejde duruyor arkalarında dağlar

Love Nest gibi Morongo Valley'de yer alan bu çiftlikte 2 kişilik özel oda kirayabilirsiniz. Odanızda klima, internet ve tv bulunurken, kahvaltı da edebiliyorsunuz. Gecelik fiyatı 207 lira olarak belirtilen odanın aylık fiyatı 4 bin 109 lira şeklinde açıklandı. 

5- Cypress House Ranch Bed & Breakfast

yeşillikler içinde at çiftliği

Amerika'nın Florida eyaletindeki Bushnell şehrinde bulunan çiftlikte 2 kişilik özel odaya kiralayabilirsiniz. Etkinlikler için de uygun olan çiftlikte havuz yer alıyor. Çocuklu aileler için de uygun olan çiftlikte kahvaltı veriliyor. Gecelik 256 TL kira ödenen odada klima ve internet mevcut. 

6- White Mammoth Ranch

White Mammoth Ranch

Kaliforniya'daki Chowchilla şehrinde bulunan çiftlikte 3 kişilik özel bir oda kiralayabiliyorsunuz. Çamaşır makinesi, tv, mutfak, klima ve internet gibi olanakların yer aldığı çiftlikte geceliği 179 liraya kalabilirsiniz. 5 dönümlük arazideki çiftlikte, keçi, koyun, tavuk, köpek, kediler ve atlar bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

At çiftliğinde tatil nasıl olur?
  • 22.07.2015 13:30

At çiftliğinde tatil nasıl olur?

Deniz tatili yerine doğa tatili tercih edenler için Airbnb'nin hazırladığı liste ...