maritbet girişmaritbet
Antalya’nın turizmi 4 katına çıkacak

Antalya’nın turizmi 4 katına çıkacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya’nın turizm gelirini 4 katına çıkarak bir projeye imza attı.

Orman ve Su İşleri Bakan Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Tesisleri Toplu Temel Atma Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı merasimi için Antalya'yı ziyaret etti. Vali Münir Karaloğlu ile bir araya gelen Bakan Eroğlu, Antalya turizm gelirini 4 katına çıkaracak projeye imza attı.

Eroğlu, geçtiğimiz aylarda Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve Antalyalıların ayağını yerden kesen teleferik sisteminin çıkış noktası Tünektepe'ye yapılacak yeni proje için Türeli'nin devir talebini 2 dakikada kabul ederek protokolünü imzaladı.

‘2 DAKİKADA ÇÖZDÜK”

Durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Başkan Türel ise, "Biz bu izni arz ederken 5 dakika geçti, bakanımız 2 dakikada devrini verdi" dedi.
Bakan Eroğlu da, "O eski Türkiye'de öyleydi. 3 senede çözülürdü, 2 dakikada çözdük" diye karşılık verdi.

'ANTALYA'NIN TURİZM GELİRİNİ 4 KATINA ÇIKARACAĞIZ'

Antalya'nın turizmi için devasa bir projelerin olduğunu kaydeden Bakan Eroğlu, "Antalya dünyanın en muhteşem yeri, cennetten bir parça. Bu yüzden Tabiat turizmi, doğa turizmi canlandıralım, zengin turist buraya çekelim dedik. Bunun için tabiat turizmi master planı hazırladık. Eylem planı da, uygulama da hazır. Muhteşem bir plan hazırladık, Büyükşehir Belediyemiz, Valilik, özel sektör hep birlikte el ele vererek Antalya'nın turizm gelirini 4 kat artıracak bir projenin peşindeyiz" diye konuştu.

Bakan Eroğlu'na Tünektepe için yapılacak projenin video slaytını izleten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise yapacakları projenin çok itibarlı bir proje olduğunu belirterek, "3 Akdeniz fokunun arasında bir tane devasa turuncu küre yer alacak. Şehir terasları yer alacak ve tamamen halka hizmet verecek. Gecesi ise Antalya'ya ayrı bir görsellik getirecek" dedi.

Yorum Yaz