maritbet girişmaritbet
Ailece yaz tatili için en ucuz 7 adres!

Ailece yaz tatili için en ucuz 7 adres!

Ailenizle Avrupa’da tatil yapmak için servet ödemeniz gerekmiyor.

Artık ailenizle gecelik 600 liranın altında kalabileceğiniz hesaplı tatil seçenekleri var. Fransa'daki tahta kulübelerden İspanya'daki modern çizgiler taşıyan kubbe şeklindeki evlere kadar sizin için 7 güzel seçenek hazırladık.

PORTEKİZ: KIZILDERİLİ ÇADIRLARI

portekiz

Canlı ve parlak renklerden oluşan Kızılderili çadırları... Organik sebze bahçesi... Yoga platformu... Burası doğa dostu bir kamp alanı. Açık barbekü gecelerinde diğer kampçılarla tanışıp, langırt ve bilardo oyunlarıyla kaynaşabileceğiniz rahat bir ortam sizi bekliyor. Kamp alanındaki kum havuzu tam çocuklar için. Faro'dan karayoluyla 45 dakika (Aile çadırlarında temmuz ve ağustos gecelik 255 TL, minimum beş gece şartı var - tipialgarve.com).

GÜNEY İSPANYA: KUBBE EVLER

GÜNEY İSPANYA: KUBBE EVLER

Güney İspanya kırsalında, Otro Mundo (Başka Bir Dünya) olarak bilinen bu yerde iki sevimli kubbe şeklinde ev (dome) var. Kubbelerin içi 60'lar esintisi taşıyor. Odayı zarif ve modaya uygun duvar kâğıtlarıyla retro abajurlar süslüyor. Çocuklar oyun alanında eğlenirken siz Sierra de Segura'nın yemyeşil yollarında yürüyüş yapabilirsiniz. Bisiklete binebilir ya da serinlemek için havuzlarını kullanabilirsiniz (Yedi kişilik aile kubbelerinde gecelik konaklama kahvaltı dahil 300 TL - (otro-mundo.com)

AVUSTURYA: ALPLER'İN GÖLGESİNDE

AVUSTURYA: ALPLER'İN GÖLGESİNDE

Alp Dağları'nın eteklerinde bir çiftlikte kalıp temiz havaya doymak isterseniz, Tirol'deki Pitztal'a gitmelisiniz. The Kinderbauernhof Albeineler isimli çitflikte üç odalı geleneksel bir çiftlik evi sizi bekliyor. Siz çiftlikte saunanın keyfini çıkarırken, çocuklar traktörle gezebilir ya da at, tay, keçi ve tavşan gibi hayvanlarla vakit geçirebilir. İsterseniz çocuklarınızı (4-14 yaş) otomobille 10 dakika uzaklıktaki Pitzi Kid's Club'a bırakarak, siz dağ gezilerine, bisiklet turlarına veya koşulara ücretsiz katılarak Alpler'i keşfedebilirsiniz (Yoğun sezonda iki yataklı oda fiyatı 310 TL. Innsbruck'tan karayoluyla 50 dakika - bauernhof-pitztal.at).

İRLANDA: YEŞİLLERİN İÇİNDE

İRLANDA: YEŞİLLERİN İÇİNDE

Galway Loughrea yakınlarındaki Slieve Aughty Dağları'nda bulunan The Three Towers eskiden organik bahçe ve binicilik merkeziydi. Şimdi bünyesinde dokuz odalı misafirhane, kulübeler, kır evi ve kafe bulunan bir işletmeye dönüştü. Çiftlikte atlar ve midilliler bulunuyor. Orman içinde yaklaşık sekiz kilometrekarelik bir alanda yürüyüş yapabilirsiniz. Küçük çocuklar büyülü ormanda yaşayan perilerin, cücelerin ve orman hayvanlarının cazibesine kapılarak ormanda sanat odaları kurarak, hayal dünyalarını geliştirme fırsatı bulabilir (Çocuk başı 15 TL). Gecelik konaklama dört kişilik aile odası 401 TL. Galway'den karayoluyla 45 dakika - thethreetowers.com).

İTALYA: TOSKANA'DA DAİRELER

İTALYA: TOSKANA'DA DAİRELER

Toskana'da ailenizle konaklayabileceğiniz kaliteli yerler kısıtlı. Ancak Fattoria Santa Vittoria'da bulabilirsiniz. Burada, 18'inci yüzyıla ait sarmaşıklarla kaplı, beş odalı bir çiftlik evi bulunuyor. Her odanın üzüm bağı manzarası var. Çocuklarınız buranın sakin havuzunda rahatça oynarken, sizi de ödül almış şarap üretim yerleri mutlu edecektir. Siena, Arezzo ve Cortona gibi sessiz sakin ve huzurlu şehirler arasında bulunan konumundan bahsetmeye gerek bile yok. Yoğun sezonda dört kişilik aile için evin kirası bir gecelik 475 TL. Pisa'dan karayoluyla 1 saat 45 dakika (fattoriasantavittoria.com).

SLOVENYA: BLED GÖLÜ'NDE EKOLOJİK KÖY

SLOVENYA: BLED GÖLÜ'NDE EKOLOJİK KÖY

The Garden Village, bahçe içinde ağaç evlerin, şık ve zarif çadırların bulunduğu ekolojik bir köy. Dışarıdan bakınca ilkel bir yapıyı andırıyor. Ancak bu ağaç evlerin içi zarif ve konforlu. Her ağaç evin içinde küçük bir mutfak ve banyo var. Ahşap zeminli iskeleye kurulan çadırlar akarsu ve balık havuzu kenarında. Daha lüks olanaklar sunan çadırların ise banyo, televizyon ve jakuzi bulunan bir asma katı var. Her türlü etkinliğin yapılabildiği göl ise yalnız 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde. Odalarda gecelik konaklama 600 TL. Ljubljana'dan karayoluyla 30 dakika (gardenvillagebled.com).

FRANSA YA DA İSPANYA: KARAVANLA AVRUPA

FRANSA YA DA İSPANYA: KARAVANLA AVRUPA

Hayat hızla akıp giderken bir karavanla aheste aheste bir yol gezisine çıkmak isterseniz WeDubYou tam size göre. Karavanlarda müzik ve navigasyon uygulaması yüklenmiş iPhone'lar ve film yüklenmiş iPad'ler sizi bekliyor. Dordogne çevresinde eski malikâneleri ve üzüm bağlarını keşfetmek istiyorsanız, Fransa'nın güneybatısındaki Bergerac kasabasından bir karavan kiralayarak eğlenceli bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Eğer tercihiniz Costa Braca çevresinde dolaşmaksa o zaman İspanya'nın kuzeydoğusundaki Girona'dan bir karavan kiralayarak mükemmel bir kıyı gezintisine çıkabilirsiniz. İsterseniz sınır ötesi bir yolculuk da yapabilirsiniz (Temmuzda dört kişi için bir günlük kira 420 TL - wedubyou.com).

HürriyetZEYNEP CANSU ARAT

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ailece yaz tatili için en ucuz 7 adres!
  • 15.06.2015 15:20

Ailece yaz tatili için en ucuz 7 adres!

Ailenizle Avrupa’da tatil yapmak için servet ödemeniz gerekmiyor. ...