maritbet girişmaritbet
TOKİ'den Burdur'a 3. Etap konutları

TOKİ'den Burdur'a 3. Etap konutları

Burdur Belediyesi'nin 12 bin 367 metrekarelik arsası adliye yapımı için Hazine'ye devredilirken, Depremevleri'nde bulunan ve Memurevleri olarak bilinen bölgede TOKI konutları yapılmak üzere Burdur Belediyesi'ne devredildi

 Burdur Belediyesi ile Hazine arasında yeni adliye binası yapılacak arazinin tapu takası gerçekleştirildi.
Burdur Belediyesi'nin 12 bin 367 metrekarelik arsası adliye yapımı için Hazine'ye devredilirken, Depremevleri'nde bulunan ve Memurevleri olarak bilinen bölgede TOKI konutları yapılmak üzere Burdur Belediyesi'ne devredildi.

Burdur Tapu Sicil Müdürlüğü'nde işlemlerin tamamlanmasından sonra tapular. Vali Süleyman Tapsız tarafından Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ve Cumhuriyet Başsavcısı Ali Nevzat Açıkgöz'e teslim edildi. Vali Tapsız yaptığı konuşmada, "Adliye binamızın yapımı ile ilgili arsa işlemi tamamlanarak Burdur Belediyesi ve Hazine arasında tapu takası gerçekleştirildi. İlimize güzel bir adliye sarayı yapılacak ve en geç 1,5 yıl içinde tamamlanacak. Biz il yönetimi olarak ilimizin kalkınması, gelişmesi ilimize güzel hizmetlerin gelmesi için Valilik, Belediye, Cumhuriyet Başsavcılığı, Defterdarlık olarak hep birlikte hareket ediyoruz. Burdur için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz