maritbet girişmaritbet
TOKİ’den Afyon’da 100 lira taksitle konut

TOKİ’den Afyon’da 100 lira taksitle konut

TOKİ?Başkanı Erdoğan Bayraktar, 6 bin lira peşinatın ardından ev sahipleri kira öder gibi 100 ve 300’er lira taksit ödeyecek” dedi

 

 
 

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'ı termal ve sağlık turizminden sonra kongre turizminin de merkezi yapacaklarını söyledi.

Toplu Konut İdare (TOKİ) tarafından Afyonkarahisar'ın Sahipata Mahallesi'nde yapılacak konutların temel atma törenine katılan Bakan Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'ın her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini ifade etti. Afyonkarahisar'ı dünyanın en güzel termal merkezi, termalin başkenti yaptıklarını vurgulayan Bakan Eroğlu, şu anda 5 yıldızlı bir termal otelin yapımının devam ettiğini ve sırada yapılacak çok sayıda otelin olduğunu belirtti. Sırada kongre merkezinin yapımının olduğunu anlatan Veysel Eroğlu, bütün kongrelerin burada yapılacağının müjdesini verdi. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar da evlerin 30 Mayıs 2011 tarihinde bitirilerek, sahiplerine teslim edileceğini belirtti. 246 dairenin 176'sının fakir aileler için olacağını anlatan TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, bu dairelerin 20 ve 24 yıl vadeli olacağını söyledi.

Bayraktar, ev sahiplerinin taksitlerini eve girdikten sonra aylık 100'er TL olarak ödeyeceklerini ifade etti. Diğer daire sahiplerinin 6 bin TL peşinat ödeyeceklerini belirten Erdoğan Bayraktar, bunların da taksit miktarının 300 TL olduğunu ve ödemelerini evlerine girdikten sonra yapmaya başlayacaklarını dile getirdi. Konuşmaların ardından Bakan Veysel Eroğlu, Vali Haluk İmga, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Milletvekilleri Sait Açba, Halil Aydoğan, Ahmet, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek butona basarak TOKİ konutlarının temelini attı.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz