maritbet girişmaritbet
TOKİ Kayaşehir'de kura sonucu 1500 kişi ev sahibi oldu!

TOKİ Kayaşehir'de kura sonucu 1500 kişi ev sahibi oldu!

TOKİ Kayaşehir Kura Çekilişi sonucunda 1500 kişi evine kavuştu.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi TOKİ Kayaşehir bölgesinde hayata geçirdiği alt gelir ve sosyal ev projeleri kura çekilişini 6-7 Mayıs tarihinde gerçekleştirdi.

TOKİ uygun ödeme koşulları ile vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yaparken, Kayaşehir Kura Çekilişi'nde isimleri çıkan talihlileri de sevindirdi. Küçükçekmece Belediyesi Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde yapılan kura çekim töreninde konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, kura çekilişi ile insanları ev sahibi yaptıklarını ve bu yıl pek çok aileyi kura ile evlerine kavusturacaklarını belirtti.

TOKİ 50 bin sosyal konutu yıl sonuna kadar tamamlayacak!

TOKİ Başkan Yardımcısı Özçelik, "Bu projelerin önemli bir bölümünün ihalesini tamamladık. İstanbul'da Kayaşehir içinde tamamlanan 20 bin daire projesine ek olarak yeni sosyal konut projelerini de planlıyoruz. Avrupa Yakası'na ek olarak Anadolu Yakası'nda da yeni konut projeleri hazırladık. Fizibilite çalışmalarımızı tamamladık" dedi.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de "TOKİ 1980'lerde kuruldu ancak Cumhurbaşkanımız Erdoğan döneminde asıl işine döndü ve büyük başarılara imza attı. TOKİ Artık yaşanılası kentler ve şehirler kuruyor" ifadelerini kullandı.

TOKİ Kayaşehir Kura Sonuçları

Konuşmaların ardından konut için başvuran 32 şehit ailesi kura çekilişine tabi tutulmadan evlerine kavuşmuş oldu. Sahneye davet edilen şehit aileleri, hak ettikleri konutların yerini belirlemek için kura çekti.

Şehit aileleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Özçelik, "Vatanımıza canını feda eden tüm şehitlerimizin yakınlarını kura çekilişi olmadan Kayaşehir ev sahibi yapmak istedik. Mekanları cennet olan şehitlerimizin, ailelerine tekrar sabırlar diliyoruz. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. Şehit babası Hüseyin Durak, "Şu an çok mutluyum, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

TOKİ'ye başvuran 3 bin 379 engelliden 20'si de kura çekimiyle dairelerine kavuştu.

Kura çekilişi sonucu TOKİ'den ev kazanan olan ve sevinç gözyaşı döken Nevin Kotil, "İki çocuğum için bu kuraya katılmıştım. Çok mutluyum" dedi.

TOKİ 2015 KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Göktürk 3. Havalimanı metrosunda son durum!
  • 04.09.2020 17:19

Göktürk 3. Havalimanı metrosunda son durum!

M11 Gayrettepe - Göktürk - İstanbul Havalimanı metrosu vagonu rayların üzerine i ...

TOKİ Kayaşehir'de kura sonucu 1500 kişi ev sahibi oldu!
  • 08.05.2015 09:17

TOKİ Kayaşehir'de kura sonucu 1500 kişi ev sahibi oldu!

TOKİ Kayaşehir Kura Çekilişi sonucunda 1500 kişi evine kavuştu. ...

TOKİ Kayaşehir kura çekilişinde sevinç gözyaşları...
  • 06.05.2015 21:24

TOKİ Kayaşehir kura çekilişinde sevinç gözyaşları...

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin Kayaşehir’de yapacağı 400 konutluk al ...