maritbet girişmaritbet
TOKİ Akgedik Yunuskent için başvurular aralıkta!

TOKİ Akgedik Yunuskent için başvurular aralıkta!

TOKİ'nin Manisa Yunusemre ilçesinde yaptığı Akgedik Yunuskent Projesinin ikinci etabındaki bin 400 konut için başvurular aralıkta başlayacak.

Evi olmayanları ev sahibi yapmayı hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Çerçi, ilk etabın tamamlanmasının ardından hak sahiplerinin 2017 Kasım ayında evlerine yerleşeceğini söyledi. Çerçi, "Kasım ayında 130 milyon lira ihale bedeli ile yapımına başlanan bin 101 konutluk ilk etap son hızla İlerliyor 51 bloğun bulunduğu projede kaba inşaat yüzde 25 oranında tamamlandı ikinci etap için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkmayı planlıyoruz. Kimse endişe etmesin. Bu bölge hızlı bir şekilde şehirleşecek ve 5 yıl içerisinde cazibe merkezi haline gelecek" dedi. 

ALTYAPI TAMAMLANDI 

Bölgede başlanan altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını anlatan Başkan Çerçi. "Tüm konut alanı ve birinci etap ihalesi yapılan konut alanının altyapı çalışmalarında da sona gelindi. Elektrik iletim hatlan ve trafoların projelerine başlanıldı. Tüm alanın doğal gaz güzergahı ve basınç düşülme merkezi istasyon alanı belirlendi. Yatırıma konularak ihalesi yapılan doğal gaz botu hattı Akgedik'e terfi merkezinden 5 kilometre boru hattı ile gaz taşıyacak. Alanın su, kanalizasyon ve yol ihtiyacı için de hummalı bir çalışma sürüyor. Ayrıca Akgedik yolu Manisa Emlakdere ve Gürle yolu üzerinden merkeze bağlandı" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ Akgedik Yunuskent için başvurular aralıkta!
  • 29.10.2016 10:25

TOKİ Akgedik Yunuskent için başvurular aralıkta!

TOKİ'nin Manisa Yunusemre ilçesinde yaptığı Akgedik Yunuskent Projesinin ikinci ...