maritbet girişmaritbet
Özürlüler için konut yapılacak

Özürlüler için konut yapılacak

Ordu'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Memur Sen Ordu Şubesi ortaklığında gerçekleştirilen konut yapımları hızla sürerken alt gelir grubunda yer alan özürlülere yönelik bin 500 konutluk proje çalışmaları hız kazandı

Konuyla ilgili TOKİ ile bir görüşme yapan Büro Memur-Sen Ordu Şube Başkanı ve Memurkent Yönetim Kurulu Başkanı Said Aydoğan, özürlüler için ortalama 30 bin liraya mal olacak 45 metrekarelik daireler inşa etmeyi amaçladıklarını söyledi. Türkiye'de ilk kez özürlüler için konut yapılacağını vurgulayan Aydoğan, "Özürlüler için yapacağımız konutları halen konut inşaatlarının sürdüğü Eskipazar mevkiinde bulunan 2. 3. ve 4. etap konutlarının hemen yanına inşa etmeyi planlıyoruz. Bu konutlarda özürlülerin rahat bir şekilde yaşamaları için her türlü konfor düşünüldü. Konutların tamamı özürlülerin hayatını kolaylaştıracak birçok özelliğe sahip olacak. Hazırlanan projeye göre özürlülere yaşam alanı oluşturulacak" dedi.
TOKİ ile gerekli görüşmeleri yaptıklarını ve olumlu cevap aldıklarını belirten Aydoğan, "Özürlü konutları Türkiye'de örnek proje olacak. Herkesin parmakla gösterdiği, engelli insanımızın rahatlıkla yaşayabileceği konutlardan oluşacak.
Türkiye'de bir ilki başarmanın gururunu tüm Ordulular yaşayacak" diye konuştu. (IHA)

  • Etiketler:

Yorum Yaz