maritbet girişmaritbet
Milletvekilleri TOKİ'de birbirlerine komşu oldu!

Milletvekilleri TOKİ'de birbirlerine komşu oldu!

Seçim sonrasında Ak Parti, CHP, MHP ve HDP arasında koalisyon arayışları sürerken TOKİ, inşa ettiği konutlar ile milletvekillerini komşu yaptı.

Türkiye'de geçtiğimiz günlerde yaşanan seçim sonrası siyasiler arasında koalisyon konusundaki görüşmeler sürerken bir yandan da milletvekilleri TOKİ sevinci yaşadı. 

Toplu konut uygulamaları ile vatandaşları uygun fiyatlarla ev sahibi yapan TOKİ, bu kez milletvekilleri ve basın mensupları için kura çekilişi gerçekleştirdi. Ev sahibi olmak isteyenleri gerek ödeme koşulları gerek peşinat kolaylığı ile sevindiren idare, bu kez alt gelir grubu ve orta gelir grubu için değil siyasilerin heyecanına ortak oldu.  

TBMM'de dün milletvekili kayıtlarının yanı sıra TOKİ kurası heyecanı yaşandı. Ankara İncek'teki, İncek Life konutlarına komşu konumda yer alan ve TOKİ tarafından milletvekilleri, personel ve basın mensupları için yaptırılan 1580 konuttan 990 konutun hak sahipleri belirlendi.

Konut fiyatları 350 bin liradan başlangıç gösteriyor! 

Konutların fiyatları 350 bin TL ile 600 bin TL arasında değişiyor. Kuraya dört siyasi partiden eski ve yeni milletvekilleri de katıldı. Kuraya Cemil Çiçek, Bakanlar Cevdet Yılmaz, Fikri Işık, Mehdi Eker gibi isimlerde katıldı. Kuraya katılan milletvekilleri arasında bulunan isimlerden bazıları şöyle:
“Aysel Tuğluk, Zeki Çakan, Celal Adan, Oktay Vural, Ruhsar Demirel, Hakkı Köylü, Ömer İzgi, Altan Tan, Engil Altay, Dursun Akdemir, Erkan Mumcu, Hüseyin Tanrıverdi, İsmet Atilla, KorayAydın, Levent Gök, Necati Çetinkaya, Melda Onur, Mevlüt Çavuşoğlu, Mine Lök Beyaz, Muharrem Varlı, Mustafa Kamalak, Nevzat Pakdil, Nurettin Canikli, Oğuz Kaan Köksal, Ruhsar Demiral, Sadık Yakut, Sepgetullah Seydaoğlu, Suat Kınıklıoğlu, Süleyman Çelebi, Şamil Ayrım, Serhat Ayrım, Nevzat Korkmaz, Şükrü Ayalan, Tacidar Seyhan, Temal Karamollaoğlu, Tülay Selamoğlu, Yusuf Başer, Yusuf Ekinci, Hüseyin Çelik, Haluk İpek, Selçuk Özdağ, Ahmet Aydın, Hüseyin Aygün.” 

Koalisyon hükümeti burada kuruldu

Kuralar çekilirken, milletvekilleri ve gazeteciler arasında “koalisyon hükümeti burada kuruldu. Ak Parti, CHP, MHP ve HDP'liler birbirlerine TOKİ'de komşu oldu” esprileri yapıldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Milletvekilleri TOKİ'de birbirlerine komşu oldu!
  • 17.06.2015 10:57

Milletvekilleri TOKİ'de birbirlerine komşu oldu!

Seçim sonrasında Ak Parti, CHP, MHP ve HDP arasında koalisyon arayışları sürerke ...