maritbet girişmaritbet
Halkbank'tan TOKİ borçlarına %20 indirim

Halkbank'tan TOKİ borçlarına %20 indirim

Halkbank, TOKİ'ye ödemeleri devam eden konut sahiplerine, borçlarını yüzde 20 indirimle kapatma imkanı sunuyor


 

Halkbank'tan yapılan açıklamaya göre, kampanyadan, borçlarını kapamak için 11 Ekim- 12 Kasım tarihleri arasında Halkbank'tan konut kredisi kullananlar yararlanabiliyor. TOKİ İndirim Kampanyası kapsamında kullanılan kredilerin aylık faiz oranı yüzde 0,77'ten başlıyor.
 
Halkbank, TOKİ İndirim Kampanyası kapsamında bankadan konut kredisi kullanarak TOKİ'ye borçlarını tek seferde kapatmak isteyen tüketicilere yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. İki farklı ödeme seçeneği bulunan kampanyada 300 TL sabit dosya masrafı ödemeyi tercih eden konut sahiplerinin, aylık kredi faiz oranı 36 ay vadede yüzde 0,76, 37-60 ay vadede yüzde 0,77, 61-84 ay vadede yüzde 0,80 ve 85-120 ay vadede yüzde 0,81 oluyor. Masrafsız kredi kullanan konut sahipleri ise geri ödemelerini 60 ay vadede yüzde 0,79, 61-120 ay vadede yüzde 0,82 aylık faiz oranıyla yapıyor.
 
Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, Halkbank'ın TOKİ ile işbirliği içinde yaptığı TOKİ İndirim Kampanyası'yla piyasadaki en cazip kredi fırsatlarından birini müşterilerine sunduğunu belirterek, "TOKİ'ye borcu olan müşterilerimize hem uygun faiz oranı ile borcunu tek seferde kapatma hem de yüzde 20 indirimden faydalanma fırsatı sunuyoruz. Ayrıca, müşterilerimizden kredi işlemleri sırasında ekspertiz ücreti de almıyoruz" dedi.
 
Kampanya, Halkbank'ın satışına aracılık etmediği TOKİ konutları için de geçerli olacak ve 12 Kasım 2010'a kadar devam edecek.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz