maritbet girişmaritbet
Darty, Vialand’da 2013’ün ilk mağazasını açtı!

Darty, Vialand’da 2013’ün ilk mağazasını açtı!

Türkiye’nin elektronik ve beyaz eşya perakende devi DARTY, 2013 yılındaki ilk mağazasını 26 Mayıs’ta Vialand AVM’de açtı

Türkiye'nin elektronik ve beyaz eşya perakende devi DARTY, 2013 yılındaki ilk mağazasını 26 Mayıs'ta Vialand AVM'de açtı. Her yıl beş mağaza açma hedefiyle yola çıkan DARTY, açılışa özel pek çok farklı üründe büyük indirimler ve sürprizleri tüketicilerle buluşturdu. Yeni mağazasını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı ve İstanbul Eyüp'te bulunan Vialand AVM'de faaliyete geçiren DARTY, İstanbul'daki mağaza sayısını 13'e yükseltti. 

Konuya ilişkin konuşan DARTY yetkilileri “İstanbul'da yeni mağaza yatırımları yaparak hizmet ağımızı genişletmek ve daha fazla tüketiciye kaliteli ürünlerin yanı sıra iyi hizmet sunmak bizim için son derece değerli. Bu yeni mağazamızda da üstün hizmet kalitemizi ve garantimizi tüketicilere sunmaya devam edeceğiz. DARTY'ye olan yoğun ilgilerinden dolayı müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Biz her yıl beş yeni mağaza açma hedefiyle yola çıktık. DARTY olarak planladığımız yatırımları hız kesmeden sürdüreceğiz” dedi.   

Küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 190 kategoride 355 markaya ait 5000'den fazla ürünün uygun fiyatlarla satın alınabileceği DARTY, yeni mağazası ile kaliteli hizmetlerini tüketicilerle buluşturmaya devam edecek.

DARTY Türkiye Mağazaları
Darty Profilo Mağazası, Darty Kale Outlet Center Mağazası, Darty Yenibosna Mağazası, Darty İstinye Park Mağazası, Darty Markiz Mağazası, Darty Carousel Mağazası, Darty Mavişehir Koçtaş İzmir Mağazası, Darty İzmit Real Avm Mağazası, Darty Palladium Mağazası, Darty Beylikdüzü Koçtaş Mağazası, Darty Osmanbey Mağazası, Darty Marintürk Pendik Mağazası, Darty Ankara Kentpark Mağazası, Darty Antalya Lara CarrefourSA Mağazası, Darty Ataköy Plus AVM, Darty Konya Mağazası, Darty Adapazarı Mağazası, Darty İzmir Balçova Mağazası, Darty Çorlu Kipa Mağazası, Darty Mersin Marina Mağazası, Darty Ankara Atlantis Mağazası, Darty Prime Mall Antakya Mağazası, Darty Ümraniye Buyaka Mağazası, Darty Balıkesir KİPA Extra AVM Mağazası, Darty Bodrum Midtown AVM Mağazası, Darty Bursa Zeno İş Merkezi Mağazası, Darty Vialand Mağazası

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vialand'da büyük sürpriz! Yeni oyuncaklar...
  • 21.08.2014 14:08

Vialand'da büyük sürpriz! Yeni oyuncaklar...

İstanbul'un en önemli oyun merkezi olan Vialand'in Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, ...

"Yılda 30 milyon ziyaretçiye ulaşıyoruz"
  • 20.08.2014 15:53

"Yılda 30 milyon ziyaretçiye ulaşıyoruz"

Eyüp'te yer alan eğlence merkezi Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, emlaktason ...

Vialand Fetih Gösterisi yayında
  • 01.04.2014 16:05

Vialand Fetih Gösterisi yayında

Vialand Tema Park içerisinde yayınlanan Fetih Gösterisi emlaktasondakika.com'da ...

Vialand 2014 yeni sezon açılış toplantısı yayında
  • 01.04.2014 14:59

Vialand 2014 yeni sezon açılış toplantısı yayında

Eyüp Alibeyköy aksında yer almakta olan Vialand, 2014 sezonunu açtı ...

Vialand'da 2014 sezonu açıldı, tanıtım filmi yayında
  • 01.04.2014 13:55

Vialand'da 2014 sezonu açıldı, tanıtım filmi yayında

İstanbul'un en büyük tema parkı Vialand yeni sezonun kapılarını açtı. Tanıtım fi ...

Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarında VIALAND'a büyük ilgi
  • 26.04.2016 11:31

Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarında VIALAND'a büyük ilgi

İTO, Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarı Arabian Travel Market’te (ATM), “There i ...