maritbet girişmaritbet
Vefa Grup Avrupa'ya açıldı

Vefa Grup Avrupa'ya açıldı

Almanya Münih’te 17-22 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen BAU 2011 Münih Fuarı’na Vefa Prefabrike Yapılar ve Steelife markaları ile katılan Vefa Group, fuarda iş bağlantıları gerçekleştirdi

Almanya Münih'te 17-22 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslar arası Yapı Mimarisi, Malzemeleri ve Sistemleri Fuarı'na (BAU 2011 Fuarı) sektöründen katılan tek firma olan Vefa, önemli iş bağlantılarına imza atarak Türkiye'ye döndü.

Messe München International tarafından Münih Yeni Fuar Merkezi'nde yapılan BAU 2011 Fuarı'na Vefa Prefabrike Yapılar ve Steelife markaları ile katılan Vefa Group'un Eş Başkanı Turan Koçyiğit, dünya inşaat sektörünün buluşma noktası olan ve iki yılda bir düzenlenen BAU Fuarı'nı önemsediklerini belirtti.

Fuarda prefabrike ve hafif çelik yapı sektöründen tek firma olarak Vefa'nın yer aldığına dikkat çeken Koçyiğit, Hollanda, Belçika, İsveç, Portekiz gibi Avrupa ülkelerinin yanında İran, Hindistan, Uzakdoğu ve Ortadoğu'dan da geniş bir ziyaretçi kitlesinin olduğu fuarda standlarına yoğun bir ilgi olduğunu vurguladı. Koçyiğit, sözlerine şöyle devam etti: “Fuarda Vefa Prefabrike Yapılar ve Steelife markalarımız ile yer aldık. Vefa Prefabrike Yapılar olarak büyük şantiyeler ve kamplarda kullandığımız sistemlerden biri olan Neopan Panel Sistem konteyner'lar öne çıktı. Çünkü bu konteyner'lar demonte olarak taşınabilmelerinden dolayı nakliye avantajı sağlıyor.”

Verimli bir fuar geçirdiklerini dile getiren Koçyiğit, fuarda çeşitli iş bağlantılarına imza attıklarını vurguladı. Koçyiğit, gerçekleştirdikleri iş birliklerine yönelik şu bilgileri verdi: “Libya'da çok etkin olmamıza, büyük işler yapmamıza rağmen Libya'da iş yapan bir uluslar arası firma ile tanışma imkanını bu fuarda bulduk ve iş bağlantısı gerçekleştirdik. Fuardan sonra Libya'da gerçekleştirilecek olan kamp projeleri için görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Avrupa'da çeşitli ülkelerde hafif çelik uygulamaları yapan bir firma ile de Steelife olarak bağlantıya geçtik. Kendisi üretimlerimizi Avrupa projelerinde kullanmayı planlıyor.”
  • Etiketler:

Yorum Yaz