maritbet girişmaritbet
Türkiye’nin ilk e-fatura’sı  Filli Boya tarafından kesildi

Türkiye’nin ilk e-fatura’sı Filli Boya tarafından kesildi

Türk boya sektöründe yaptığı yeniliklerle her zaman ilklere imza atan Filli Boya, bir ilke daha imza atarak ülkemiz genelinde ilk e-fatura uygulamasına geçen ve e-fatura kesen firma oldu

 


Türk boya sektöründe yaptığı yeniliklerle her zaman ilklere imza atan Filli Boya, bir ilke daha imza atarak ülkemiz genelinde ilk e-fatura uygulamasına geçen ve e-fatura kesen firma oldu.
 
Maliye Bakanlığı'nın 05.03.2010 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 397 Sıra numaralı sirküleriyle başlayan e-fatura uygulamasına başvuran Türk Boya sektörünün lideri Filli Boya, 28.04.2010 tarihinde Maliye Bakanlığı'nın portalı aracılığıyla kestiği e-fatura ile, Türkiye genelinde ilk e-fatura kesen firma oldu.
 
Filli Boya, faturalama işlemlerini Maliye Bakanlığı'nın e-fatura sistemine taşıyarak hem ülkemiz kaynaklarının korunmasına katkıda bulunmayı hem de bayilerine daha da iyi hizmet sağlamayı hedefliyor.
 
Filli Boya, çevreye ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan, sektöre yön veren ve sektörünü bir adım öteye taşıyan yenilikçi, öncü çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor…
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz