maritbet girişmaritbet
Türkiye'de ilk Koçtaş Fix mağazası Çekmeköy Taşdelen’de açıldı!

Türkiye'de ilk Koçtaş Fix mağazası Çekmeköy Taşdelen’de açıldı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, öncü ve lider uygulamalarıyla sektöre yön vermeye devam ediyor

 

Ev geliştirme perakendeciliği sektöründe bugüne kadar pek çok ilk gerçekleştiren Koçtaş, Fix adını verdiği küçük formattaki Koçtaş mağazalarını tüketicilerin hizmetine sundu. İlk Koçtaş Fix mağazasını Çekmeköy Taşdelen'de açan Koçtaş, bu yeni formatını tüketicilere daha yakın olmak, onların sıkça ihtiyaç duyduğu ürünlere hızlı ve kolay ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla yarattı.
 
 
Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, sektördeki öncü uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor. Türkiye'de halen 19 ilde 37 mağazası ile faaliyet gösteren Koçtaş, ortalama 500 metrekare satış alanı ile yeni formatını Koçtaş Fix adıyla müşterilerinin hizmetine sundu. Koçtaş'ın ilk Koçtaş Fix mağazası İstanbul'da Taşdelen'de açıldı. Koçtaş Fix, küçük mağaza formatı ile mağazalarının tüketici tarafından daha kolay ve hızlı ulaşılabilen lokasyonlarda olması ve ev geliştirme perakendeciliği  ve yapı sektöründeki kaliteli ürünleri ve uzman iş gücünü tüketiciye daha da yakınlaştırmayı hedefliyor.
 
Koçtaş Fix mağazalarında yaklaşık 2 bin ürün yer alacak
 
Koçtaş Fix mağazalarının toplam satış alanı büyüklüğü ortalama 500 metrekare olacak. İlk Koçtaş Fix mağazasında mağaza müdürü ile beraber toplam 7 kişi görev yapacak. Koçtaş'ın en büyük mağazalarında 40 bine yakın ürün bulunurken Koçtaş Fixler'de evlerin temel ihtiyaçları göz önünde bulundurularak oluşturulan 2 bin ürün yer alacak.

Yorum Yaz