maritbet girişmaritbet
TMC İnşaat  Otağtepe Koru Konutları ile yeni bir hayat sunuyor!

TMC İnşaat Otağtepe Koru Konutları ile yeni bir hayat sunuyor!

Bodrum Turgutreis ve İstanbul'da kurulan TMC İnşaat, farklı kategorilerde inşaatlar yapıyor.

Şu anda Otağtape Koru Konakları'nı inşa eden TMC İnşaat'ın Genel Müdürü Murat Kocabaş, "Lüks konut kavramı, projesiyle, mimarisiyle, sağladığı konfor alam üe inşam farklı hissetiren, yeni bir yaşam stili ve tarzı sunan, hayatı kolaylaştıran teknolojiyi kullanan, sosyal donatılarıyla, lokasyonu,  erişimi, çevresi, yaşayanları ve burayı tercih edenleriyle farklılık sunan projeleri ifade ediyor.

Türkiye'de lüks konut piyasa oluşumu, özellikle İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerde ve Bodrum yarımadasında ortaya çıkmaya başladı" dedi. Otağtepe Koru Konaklan projesi hakkında bilgi veren Murat Kocabaş, şunları söyledi: "Proje, Boğaz hattına yakınlığı, lokasyon ve erişim olarak birkaç farklı merkezi olan metropolde her iki yakanın da ortasında olması, yeşil alan ve mimarisiyle yeni bir yaşam tarzı sunması ve burayı tercih eden kişilerin profilleri nedeniyle 'lüks konut' kategorisine giriyor. Anadolu Yakası Boğaz hattında, Anadolu Hisarı'na komşu, denize ve Boğaz'a yürüme mesafesinde ve aynı zamanda Kavacık ve Tem otoyollarına 5 dakikalık uzaklıkta konumlanıyor. Şehrin merkezi noktalarından birinde yer almasına rağmen bol yeşil alan ve ağaçlarla çevrelenmiş 12 bin 500 metrekare arazi üzerine inşa edilen sitede, 6 blokta bahçe dubleks, çatı dubleks, 3+1 ve 4+1 olmak üzere farklı plan tiplerine sahip 50 daire yer alıyor."

Yeşil alanı bol

Sitede bulunacak olan yürüyüş yolları, yeşil alanlar, kapalı ve açık yüzme havuzu, fitness salonları ve spor sahası ile her daireye özel depo alanları ve 2 araçlık otopark yeri gibi farklı sosyal donatıların bulunduğunu ifade eden Kocabaş, "Kullanıcılarımıza geniş aktivite seçenekleri ile zenginleştirilmiş bir gündelik hayat fırsatı sunuyoruz. 12 bin 500 metrekarelik alan içerisinde yapacak sitenin yaklaşık 1500 metrekarelik alanı site sakinlerinin kullanımına sunulan sosyal donatılar ile yapılandırılıyor. Yeşil alan düzenlemesi ise yaklaşık 8 bin 500 metrekare civarında olup, site sakinlerine yeşilliklerle dolu ferah bir atmosfer sunuluyor" diye konuştu. 

TMC İnşaat'ın inşa ettiği Otağtepe Koru Konaklarında 50 daire yer alıyor. Anadolu Hisarı'na komşu konumda bulunan proje, İstanbul'un merkezinde sayfiye hayatı sunuyor.

Hürriyet

Yorum Yaz