maritbet girişmaritbet
Tekzen, Ankara Armada AVM'de yeni mağaza açtı!

Tekzen, Ankara Armada AVM'de yeni mağaza açtı!

Türkiye genelinde 109 mağazası bulunan Tekzen'in son şubesi Ankara Armada AVM'de kapılarını açtı.

Türkiye'nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, Ankara Armada AVM'de açılışını yaptığı mağazasıyla Ankara'da 7. yurt genelinde ise 109. mağazasına ulaştı.

TEKZEN Ankara Armada AVM'deki 1.883 metrekare büyüklüğündeki mağazasının açılışı için bir tören düzenlendi. Açılış, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Tekzen Mağazalar Kurulum Müdürü Hasan Şener Bilge, Tekzen Operasyon Müdürü Ekrem Erol, Tekzen Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya, Tekzen Bölge Müdürü Eftal Özdemir ve Armada AVM Müdürü Çiğdem Gönen'in katılımlarıyla gerçekleşti.

Açılışta konuşma yapan Bezci, yüzde yüz yerli sermaye ile faaliyet gösteren ve istikrarlı büyüme gösteren Tekzen'in Türkiye'nin gurur duyduğu firmalarından olduğunu söyledi. Bezci, Türkiye'nin büyümesinde özel sektörün payının önemine de dikkat çekti.

Tekzen'in yeni mağazasında mobilyadan aydınlatmaya, banyo dolaplarından küçük ev aletlerine, inşaat-tesisat malzemelerinden bahçe dünyasına kadar uzanan çok geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tekzen, Ankara Armada AVM'de yeni mağaza açtı!
  • 30.01.2016 11:31

Tekzen, Ankara Armada AVM'de yeni mağaza açtı!

Türkiye genelinde 109 mağazası bulunan Tekzen'in son şubesi Ankara Armada AVM'de ...