maritbet girişmaritbet
Stertil İnter Yapı yeni yatırımlarla cirosunu yüzde 45 artıracak!

Stertil İnter Yapı yeni yatırımlarla cirosunu yüzde 45 artıracak!

Depolardaki çalışma şartlarını iyileştiren endüstriyel kapılar, yükleme ve boşaltma sistemleri pazarladıklarını söyleyen Stertil İnter Yapı Genel Müdürü Hüseyin Suda, 2012 yılında yaptıkları personel yatırımı ve portföylerine ekledikleri yeni ürünlerle cirolarını bu yıl yüzde 40 ila yüzde 45 arasında büyütme hedefinde olduklarını söyledi

 

Depolardaki çalışma şartlarını iyileştiren endüstriyel kapılar, yükleme ve boşaltma sistemleri pazarladıklarını söyleyen Stertil İnter Yapı Genel Müdürü Hüseyin Suda, 2012 yılında yaptıkları personel yatırımı ve portföylerine ekledikleri yeni ürünlerle cirolarını bu yıl yüzde 40 ila yüzde 45 arasında büyütme hedefinde olduklarını söyledi.

Bunu gerçekleştirdikten sonra halen Hollanda'dan getirdikleri rampa ve körüklerin Türkiye'de imalatını hedeflediklerini ifade eden Suda, “Bunun da alt yapısını oluşturmuş durumdayız. Bunları yaparken müşterilerimizin kafasındaki imajımızı değiştirmemeye dikkat etmeliyiz. Çok agresif hedefler koymayan firmamız satışlarını Türkiye pazarındaki artış oranında artırmayı hedefliyor. Satışları artırırken hizmet kalitemizi düşürmemek bizim için çok önemli. Bir müşterimizin mutsuzluğu olacaksa 10 yeni müşteriden vazgeçebiliriz. O yüzden firmamız yavaş ve sağlıklı bir büyümenin daha sorunsuz ve uzun ömürlü olduğunu düşünüyor. 2011 ve 2012 yılı hedeflerimizi tutturduk. 2012'de personel yatırımı yaptık. Ayrıca Stertil Koni markası ile ağır vasıta servis liftlerini ürün portföyüne ekledik” şeklinde konuştu.

Son dönemde Türkiye pazarında gösterdikleri başarının mümessilliğini yaptıkları Stertil'in ilgisini çektiğini dile getiren Hüseyin Suda, Şubat 2012'de firma hisselerinin yüzde 100‘ünün Stertil tarafından satın alındığını açıkladı.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Stertil İnter Yapı yeni yatırımlarla cirosunu yüzde 45 artıracak!
  • 12.02.2013 08:21

Stertil İnter Yapı yeni yatırımlarla cirosunu yüzde 45 artıracak!

Depolardaki çalışma şartlarını iyileştiren endüstriyel kapılar, yükleme ve boşal ...