maritbet girişmaritbet
Samut'un Antalya projelerine yoğun ilgi!

Samut'un Antalya projelerine yoğun ilgi!

Samut A.Ş. imzalı projeler, Antalya yatırımcısı tarafından yoğun ilgi görüyor.

Samut AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, çifte projeleri olan Suphi Türel İş Merkezi ve Samut Comfort City'e karşı gösterilen yoğun talep ve satışlar hakkında değerlendirmede bulundu.

Antalya'nın en prestijli projeleri arasında gösterilen Samut Comfort City ve Suphi Türel İş Merkezi şantiyesi, satışların başlamasıyla birlikte yoğun ziyaretçi ve müşteri akınına uğruyor. İş ve alışveriş merkezlerini de bünyesinde barındıran dev proje, şimdiden Samut AŞ'nin en çok rağbet gören projeleri arasında yer aldı. Samut AŞ'nin görkemiyle dikkat çeken projeleri Samut Comfort City ve Suphi Türel İş Merkezi, son dönemin en çok konuşulan projeleri arasında yer almaya başladı. Samut AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, hızla yükselen projelere gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti. Sektöründeki 23 yıllık geçmişinde birbirinden lüks projeleri hayata geçirmesiyle tanınan ünlü inşaat şirketi, ikisi bir arada bulunan bu dev projeyi kentin yakın geleceğindeki en önemli noktası olacak olan Suphi Türel Caddesi'nde hayata geçiriyor. Büyük rağbet gören proje bölgesinde depreme en dayanıklı proje olma özelliğiyle insan hayatına endeksli inşa ediliyor. Samut Comfort City'den konut sahibi olmak isteyenlerin yanı sıra özellikle yatırım amaçlı talep gösteren alıcıların çoğunluğu da dikkat çekiyor.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut projeye gösterilen yoğun talep için; “23 yıllık başarılı mazimizin en nadide eserlerinden biri olma özelliği taşıyan Samut Comfort City ve Suphi Türel İş Merkezi'ne gösterilen talebi normal ve memnuniyetle karşılıyoruz. Bilinçli alıcılar ile karşı karşıyayız. Özellikle konut ya da işletme birimlerimizi yatırım amaçlı satın almak isteyen müşteriler ile karşı karşıya olmak bizi memnun ediyor. Çünkü konum itibariyle, şehrin yakın gelecekteki en önemli noktası olacak olan Suphi Türel Caddesi'ndeki konut fiyatlarının yakın zamanda artışa geçeceği beklentisi bilinçli müşterilerimizde de var. Bu da şirket tecrübemizin bir eseri. Açıkça söylemek gerekirse Samut Comfort City'den konut ya da mağaza alan herkes kazançlı bir yatırım yapmış olacak.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Suphi Türel İş Merkezi, kurumsal yatırımcılarının özel ilgi odağı haline gelmiş durumda. Pek yakında tamamlanacak olan iş merkezi 7000 metre kullanım alanıyla dikkat çekiyor. Antalya Suphi Türel Caddesi üzerinde Samut AŞ tarafından inşa edilen 84 dairelik Samut Comfort City projesi içerisinde yer alan iş merkezi yatırımcıların gözdesi oldu. Suphi Türel adı verilen 3 katlı iş merkezine hem konum özelliği hem de çok kullanışlı şekilde tasarlanmasıyla kurumsal yatırımcıların ilgi odağına girdi. Kapalı otoparka da sahip olan Suphi Türel İş Merkezi özellikle Otomobil Bayiliği, Tıp Merkezi, Özel Okul, Özel Hastane, Alışveriş Merkezi ve Büyük Mağazaların kullanımına elverişli bir biçimde inşa edildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Samut'un Antalya projelerine yoğun ilgi!
  • 01.02.2017 16:26

Samut'un Antalya projelerine yoğun ilgi!

Samut A.Ş. imzalı projeler, Antalya yatırımcısı tarafından yoğun ilgi görüyor. ...