maritbet girişmaritbet
Petek Banyo yeni tasarımlarıyla dünyaya açılacak!

Petek Banyo yeni tasarımlarıyla dünyaya açılacak!

Banyo dolabı, banyo aksesuarları, klozet kapağı ve rezervuar takımı imalatı gerçekleştiren Petek Banyo, tasarım ve markaya ağırlık vererek 2018'e kadar markayı Türkiye genelinin yanı sıra, Ortadoğu, Balkanlar, Kuzey Afrika ve Avrupa'ya yaymayı hedefliyor

Banyo dolabı, banyo aksesuarları, klozet kapağı ve rezervuar takımı imalatı gerçekleştiren Petek Banyo, tasarım ve markaya ağırlık vererek 2018'e kadar markayı Türkiye genelinin yanı sıra, Ortadoğu, Balkanlar, Kuzey Afrika ve Avrupa'ya yaymayı hedefliyor.

Aile şirketi olarak 1993 yılından beri faaliyette olduklarını ve 20 bin metrekare kapalı alanda 200'ün üzerinde persanelle hizmet verdiklerini belirten Petek Banyo'nun Genel Müdürü Ercan Bunyak, sektörde iç pazara hakim olan şirketin CE ve TSE normlarında imalat yaptığını söyledi. Banyo mobilyasında 240 bin modül, metal aksesuarda 2,5 milyon adet, klozet kapağı üretiminde ise yıllık 600 bin adet üretim kapasitesine sahip olduklarını dile getiren Bunyak, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana'da Bölge Müdürlükleri bulunduğunu, Türkiye'nin önde gelen yapı marketleriyle çalıştıklarını belirtti. Şık ve estekik tasarıma sahip olan ürünlerinde, kaliteli hammadde kullanarak müşterileri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Bunyak, "Markalaşmanın yolu, farklı ve yeni tasarımlar uygulamaktan geçiyor. Firma olarak bu bilinçle hareket ediyoruz. Markaların,  pazar açısından ön planda olması tüketicilerin ürüne duydukları güven açısından yönlendirici işleve sahip. Güçlü bir marka, yüksek satış ve karlılık anlamına da gelir" diye konuştu.

Banyolarda yalın ve yumuşak tasarımlar önde

Petek Banyo Genel Müdürü Ercan Bunyak, bu yıl yumuşak hatların kullanıldığı daha yalın tasarımların tüketicinin karşısına çıkacağını, eğrisel modeller, çanak ve ince flat lavaboların banyolara hakimiyet kuracağını belirterek, şu bilgileri verdi:"Modüler sistem daha çok tercih edilecek. Banyolar alışılmış standart tarzın dışında hareketlenecek. Lake ve ahşap malzeme yine vazgeçilmezler arasında olacak. Özellikle Siyah ve beyaz, abanoz, meşe, krem tonları bu sene revaçta olacak renkler arasında olacak."

Yer değişikliği makine projesi bu yıl tamamlanacak

Ürünlerinde tasarımının yanı sıra kaliteli, kullanışlı ve estetik olmasına önem verdiklerini vurgulayan Bunyak, yer değişikliği ve makine projelerinin bu yıl tamamlanacağını, üretim kalitesi ve çeşitliliğiyle hem yurtiçi hem de yurtdışındaki taleplere cevap verebilmeyi hedeflediklerini söyledi. Bunyak, "2018'e kadar yapılan planlamaya göre markamızı tüm Türkiye genelinde Ortadoğu, Balkanlar, Kuzey Afrika ve Avrupa'ya yaymayı istiyoruz" dedi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Petek Banyo yeni tasarımlarıyla dünyaya açılacak!
  • 03.06.2013 12:58

Petek Banyo yeni tasarımlarıyla dünyaya açılacak!

Banyo dolabı, banyo aksesuarları, klozet kapağı ve rezervuar takımı imalatı gerç ...