maritbet girişmaritbet
Özdilek Center Levent projesi Nisan 2014’te tamamlanacak!

Özdilek Center Levent projesi Nisan 2014’te tamamlanacak!

2003 yılından bu yana İzmir'de hizmet veren Özdilek Holding yönetimindeki Crowne Plaza, Wyndham Hotels & Resorts ile yaptığı iş birliğiyle Wyndham İzmir Özdilek adını aldı

2003 yılından bu yana İzmir'de hizmet veren Özdilek Holding yönetimindeki Crowne Plaza, Wyndham Hotels & Resorts ile yaptığı iş birliğiyle Wyndham İzmir Özdilek adını aldı.

İşbirliği ile ilgili toplantıya, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Wyndaham Hotel Group Merkez ve Doğu Avrupa Operasyon Başkan Yardımcısı Edwin Broers, Wyndam İzmir Özdelik Genel Müdürü Funda Bezircioğlu ve Wyndam İzmir Özdelik Genel Koordinatörü Kaşif Özkan katıldı.

Toplantıda, Wyndham ile işbirliklerinin çok başarılı olacağını söyleyen Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek,"Müşterilerimizin lüks beklentilerini yenilenen ismiyle Wyndham'da karşılamaya devam edeceğiz" dedi.

Gerçekleşen işbirliğinden mutluluk duyduğunu dile getiren Wyndaham Hotel Group Merkez ve Doğu Avrupa Operasyon Başkan Yardımcısı Edwin Broer de, Türkiye'de 21 otel ile işbirliği yaptıklarını söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü: "635 bin 100 oda kapasitesine sahip 7 bin 410 otel ile dünyanın en büyük otel işletmesi olarak Türkiye'de genişlemekten memnunuz. Türkiye'nin sadece büyük kentlerinde değil, İzmit, Malatya gibi farklı illerinde de otellerimiz var. Türkiye'deki otel yatırımlarımız artarak devam edecek. Ayrıca 11 tane kontratı tamamlanmış ve kısa sürede açılması planlanan otel yatırımımız daha var. Bunlardan üç tanesi de İzmir'de olacak"

İstanbul'da da Wyndham açacak

İstanbul Levent'te yapılması planlanan Özdilek Center ilişkin bilgi de veren Hüseyin Özdilek otel, iş merkezi ve alışveriş merkezinden oluşan projenin inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Arsa değeri ile birlikte 650 milyon dolarlık yatırım 33 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen Özdilek Center projesi iki kuleden oluşmaktadır. Proje 2014 yılının Nisan ayında bitirilmesi ve bini kendi bünyemizde olmak üzere toplam 3 bin kişinin istihdam edilmesi planlanmaktadır. İstanbul projemizdeki otelimiz de Wyndham İstanbul Levent adıyla İstanbul'daki 4'üncü Wyndham olarak hizmete girecektir. Şuan bünyemizde istihdam sayımız 5 bin 600 kişidir. İstanbul projemizin bitmesiyle ise istihdam sayımız 6 bin 600 kişiye ulaşacaktır. Amacımızı sadece beş yıldızlı otel yapmak değil aynı zamanda beş yıldızlı sokaklar yaparak kente vizyon kazandırmaktır" diye konuştu.

Özdilek Holding'in beş yıl için 500 milyon dolarlık bir fon oluşturacağını söyleyen Özdilek, bu fon ile borçlar ödenirken başta İzmir ve Bursa olmak üzere yaptırım bu fon üzerinde yapılacağını söyledi.

Turizm Gazetesi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'un yeni gözdesi Özdilek Center açıldı
  • 11.09.2014 10:34

İstanbul'un yeni gözdesi Özdilek Center açıldı

Özdilek’in İstanbul Levent’teki yatırımı Özdilek Center karma projesi ziyaretçil ...

Özdilek Center İstanbul kapılarını ilk kez onlara açacak!
  • 05.09.2014 11:56

Özdilek Center İstanbul kapılarını ilk kez onlara açacak!

Türkiye'nin marka değeri en yüksek ilk 100 şirketi içinde yer alan Özdilek Holdi ...

Özdilek Center Levent projesi Nisan 2014’te tamamlanacak!
  • 02.10.2013 11:56

Özdilek Center Levent projesi Nisan 2014’te tamamlanacak!

2003 yılından bu yana İzmir'de hizmet veren Özdilek Holding yönetimindeki Crowne ...