maritbet girişmaritbet
Özcan Tahincioğlu: Sosyal tesislerin ofis projelerindeki yeri önem kazanıyor!

Özcan Tahincioğlu: Sosyal tesislerin ofis projelerindeki yeri önem kazanıyor!

Sosyal tesislerin ofis projelerindeki yerinin önem kazanmaya başladığını dile getiren Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Sosyal alanların burada da giderek yaygınlaştığını görüyoruz

Başta İstanbul olmak üzere ofis projelerine olan ihtiyaç ile birlikte pek çok proje hayata geçirilmeye başlandı. Merkezi konum kadar sosyal tesisler de yatırımcıların ofis tercihlerinde etkili olmaya başladı. Çünkü konutta olduğu gibi ofiste de 'yaşam kalitesi' kavramı ön plana çıkmaya başladı" dedi.

Sosyal tesis ihtiyaç

Artık insanların daha çok çalıştığını belirten Özcan Tahincioğlu, şunları anlattı: "Çalışan kesimin zamanının çok büyük bir bölümünü ofiste geçirdiklerini düşünürsek, ofis binalarında yer alacak sosyal tesislerin bir ihtiyaç olduğunu çok rahatlıklasöyleyebiliriz. Biz de gerçekleştirdiğimiz ofis projelerinde bu ihtiyaçtan yola çıkarak sosyal tesislere büyük önem veriyoruz. İstanbul Anadolu Yakası'nda A plus konseptte inşa ettiğimiz Nidakule Göztepe ve Palladium Tower projeleri, tesisleri ile de dikkat çekiyor. Her iki projemizde de çalışanların gün içinde ihtiyaç duyacağı her şeyi hiç binadan çıkmadan karşılamalarına imkan sağlıyoruz."

Spor salonu öne çıktı

Özellikle spor alanlarının büyük ilgi gördüğünü anlatan Özcan Tahincioğlu, şu değerlendirmeyi yaptı: "Her iki projemizde yer alacak sosyal alanlar içinde hiç kuşkusuz kullanıcılar tarafından en çok rağbet görecek alanlar yemekhane, toplantı odaları ve fitness center olacaktır. Günlük koşuşturma ve trafik sorunu içinde spora zamana ayıramayan pek çok kişi, ofislerinde yer alan fitness center ile spora da zaman ayırabileceklerdir.'

Teknoloji yatırımları

Sosyal alanlarda teknolojiye de önem vermeye başladıklarının altını çizen Tahincioğlu, "Son teknolojiyi kullanarak geliştirdiğimiz her iki projemizde de, teknolojiyi sosyal tesislerimizde kullanmayı da ihmal etmedik. Projelerde yatırım tutarının önemli bir bölümünün ayrıldığı sosyal tesislerde teknoloji kadar hizmet kalitesi de önemli. Nidakule ve Palladium Tower projelerimizde, projelerimizi yaşatacak hizmet kalitesini artırmaya ve garanti altına almaya özen gösteriyoruz" diye konuştu.

Projelerde neler var

Prrojelerde yer alan sosyal alanların içeriğini anlatan Özcan Tahincioğlu, "Toplantı odaları, fitness salonu, yemekhane, kafeterya, kurye hizmetleri, kuaför, kuru temizleme, oto kuaför gibi hizmetler standart olarak yer alıyor. Kullanılan tüm malzemeler enerji kullanımı minimum seviyede tutan ve son teknoloji kullanılarak üretilmiş alanlardan seçiliyor" dedi.

Toplam yatırım 25 milyon dolar

Yapımına devam eden Palladium Tower ve Nidakule Göztepe'de birer spor merkezi yer aldığını belirten Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, şunları anlattı: "Toplam kullanım alanı dikkate alındığında ofis projelerinin yüzde 5 ile 10'u arasında bir alan sosyal tesisler için ayrılmaktadır. Yatırım değerinden oranlandığında iki projemiz için toplamda yaklaşık 25 milyon dolarlık bir harcama söz konusudur. Palladium Tower yatırım tutarı 220 milyon dolar, Nidakule Göztepe ise 120 milyon dolar olarak gerçekleşiyor."  

Son dönemde ofis sayılarının hızla arttığı Türkiye'de çalışanlar için ayrılan sosyal alanlar da önem kazandı. Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Merkezi konum kadar sosyal tesisler de yatırımcıların ofis tercihlerinde etkili olmaya başladı” dedi.

Hürriyet Emlak 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tahincioğlu, bu yıl toplam 4 yeni proje hayata geçirecek
  • 25.02.2022 09:08

Tahincioğlu, bu yıl toplam 4 yeni proje hayata geçirecek

Gayrimenkul sektörünün gelişimine yön veren, birçok prestijli projede imzası bul ...

Özcan Tahincioğlu, yeni projelerini anlattı
  • 05.12.2014 09:10

Özcan Tahincioğlu, yeni projelerini anlattı

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, GYODER'in düze ...

Özcan Tahincioğlu, Nidakule Ataşehir'i anlattı
  • 17.04.2014 08:06

Özcan Tahincioğlu, Nidakule Ataşehir'i anlattı

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu emlaktasondakik ...

Özcan Tahincioğlu sektörü değerlendiriyor
  • 14.01.2014 13:12

Özcan Tahincioğlu sektörü değerlendiriyor

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu sektörün son du ...

Palladium Tower Ataşehir'de son durum ne?
  • 28.02.2013 17:23

Palladium Tower Ataşehir'de son durum ne?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Palladium Tower projesinin Şubat 2013 vid ...

Palladium Tower tanıtım filmi için tıklayın!
  • 19.12.2012 16:51

Palladium Tower tanıtım filmi için tıklayın!

Ataşehir'de Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayat bulan Palladium Tower projes ...