maritbet girişmaritbet
Newjoy Mobilya Güney Kore pazarına girdi!

Newjoy Mobilya Güney Kore pazarına girdi!

Bebek, Çocuk ve Genç mobilya grubundaki farklı çizgisi ile dikkatleri üzerine toplayan Newjoy, bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor

Bebek, Çocuk ve Genç mobilya grubundaki farklı çizgisi ile dikkatleri üzerine toplayan Newjoy, bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Sakarya-Hendek'te 20 bin metrekaresi açık, 9 bin metrekaresi kapalı alana kurulu fabrikada üretim yapan Newjoy, Güney Kore'ye panel mobilya ihracatı yapan ilk Türk markası olmayı da başardı.

Newjoy Yönetim Kurulu Başkanı Birol Öner, geçtiğimiz günlerde Sakarya'da yapılan anlaşma ile Güney Kore pazarına girdiklerini belirterek bu anlaşma ile Sakarya'dan yola çıkarak Türkiye'de bir ilki başardıklarının altını çizdi. İmzalanan anlaşmadan oldukça memnun olduklarını ifade eden Öner, “bu anlaşma neticesinde Newjoy markasının Güney Kore'deki temsil ve satış yetkisi; inşaat malzemeleri, mobilya üretimi, ithalatı ve ihracatında 20 yıllık tecrübesi olan LeınWand firmasına verilmiştir. Güney Kore'de ki ilk resmi Newjoy bayisi açılışı ise 1 Ekim de Seul de gerçekleşecek İlk etapta 2 mağaza ile başlayacak birlikteliğin kısa sürede tüm Güney Kore'yi kapsayan 50 mağazaya ulaşacağını ümit ediyoruz” dedi.

Dünya ihracat payında Türkiye'nin payının yaklaşık %1 pay ile henüz ilk yirmi ülke arasına giremediğini belirten Öner, 1-2 yıllık kısa vadede Tayland, Tayvan, Hollanda, Romanya, Slovenya hatta İngiltere ve Meksika‘yı geçip ilk 16-20 ülke arasına girebileceğini vurgulayarak Newjoy olarak üzerlerine düşen tüm sorumluluğu almaya hazır olduklarını söyledi.

Birol Öner, yaptığı açıklamada öncelikli hedeflerinin Newjoy'u bir dünya markası haline getirirken Türkiye'yi de dünya pazarında söz sahibi bir oyuncu konumuna getirmek olduğunun altını çizdi.

Newjoy'un Hendek 2. OSB'deki üretim tesislerini gezen Güney Koreli LeınWand firmasının yetkilileri tamamen Avrupai çizgilerle donanmış Newjoy ürünlerini çok beğendiklerini, aynı beğeninin Güney Koreli tüketicilerde de oluşacağı beklentisinde olduklarını belirttiler.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Newjoy’dan yeni yıla özel yüzde 50 İndirim!
  • 12.12.2017 13:22

Newjoy’dan yeni yıla özel yüzde 50 İndirim!

Bebek ve genç odaları yeni yılda Newjoy ile yenileniyor. 2018’e girerken çocukla ...

Newjoy Mobilya Sakarya’dan dünyaya açılacak
  • 11.11.2013 12:25

Newjoy Mobilya Sakarya’dan dünyaya açılacak

Newjoy, Sakarya’dan yola çıkarak bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla i ...

Newjoy Mobilya Güney Kore pazarına girdi!
  • 19.09.2013 11:25

Newjoy Mobilya Güney Kore pazarına girdi!

Bebek, Çocuk ve Genç mobilya grubundaki farklı çizgisi ile dikkatleri üzerine to ...

Newjoy Mobilya ürünleri fizyolojik gelişime zarar vermiyor!
  • 28.08.2013 10:18

Newjoy Mobilya ürünleri fizyolojik gelişime zarar vermiyor!

Sektöre girdiği günden beri Bebek, Çocuk ve Genç mobilya grubundaki yeni çizgisi ...