maritbet girişmaritbet
LIVCON Eskişehir merkez ofisi açıldı!

LIVCON Eskişehir merkez ofisi açıldı!

Türkiye’ nin karma eğitim modelini kişisel gelişimle buluşturan ilk ve tek eğitim kurumu LIVCON, Metin Çınaroğlu’ nun önderliğinde Türkiye ve Londra’da istikrarlı büyüme ile birlikte yeni ofislerini açmaya devam ediyor

Türkiye' nin karma eğitim modelini kişisel gelişimle buluşturan ilk ve tek eğitim kurumu LIVCON, Metin Çınaroğlu' nun önderliğinde Türkiye ve Londra'da istikrarlı büyüme ile birlikte yeni ofislerini açmaya devam ediyor.  ETİ Arkeoloji Müzesi' nin ev sahipliğini yaptığı LIVCON Eskişehir Merkez Ofis açılışı, muhteşem bir organizasyona imza attı.

Eskişehir' in değerli simalarından Aydan Kanatlı' nın Yönetim Kurulu Üyesi olduğu LIVCON, tüm Türkiye'de büyük bir ağ kuruyor. Kişisel Gelişim kavramının bir sektör olarak ekonomiye dahil olmasında   büyük katkıları olan LIVCON, açtığı her yeni merkez ofis ile sektöre de hareketlilik ve yenilik getirmeye devam ediyor.

LIVCON Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çınaroğlu açılışta yaptığı konuşmada, '' Türkiye'de karma eğitim modelini kişisel gelişim programlarına katarak, eğitimde yetkinlik anlayışıyla Avrupanın en inovatif kişisel gelişim kurumu olmaktan gurur duyuyoruz. 15. yılımızı kutlarken Eskişehir Merkez Ofisimizin açılışı bize ayrı bir değer, ayrı bir mutluluk kattı. LIVCON' a olan inançları ve gönülden destekleri için LIVCON Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Aydan Kanatlı'ya, tüm KANATLI Ailesine ve bizimle birlikte olan tüm dostlarımıza çok teşekkür ederim. Yeni eğitim modüllerimizle çeşitliliğimizi arttırırken bir yandan da hızla büyümeye devam ediyoruz. Tüm bunların doğal sonucu olarak sektörde de öncü olmaya devam edeceğiz'' dedi.

LIVCON Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Merkez Ofis Yöneticisi Aydan Kanatlı ,'' Öğrencisi olarak başladığım LIVCON, bana yepyeni ufukları keşfettirdi. Kişisel gelişime olan ilgim ve merakım sayesinde yeni deneyimler yaşarken bu yaşadığım deneyimi herkesin yaşamak isteyeceğini düşünürek, kesinlikle yeni bir yatırım alanı varoluyor dedim. Bu sayede değerli dostum Metin Çınaroğlu ile LIVCON'nu birlikte ilerletmeye, büyütmeye karar verdik. Elbette bir Eskişehir'li olarak LIVCON Eskişehir Merkez Ofisi'nde temsilciğini almak istedim. Artık LIVCON Eskişehir'de. Hep bahsettiğimiz İnsan Çağı'nda kişilerin kendi potansiyellerini farkedeceği zamanlar yaşayacağız. Kişisel gelişim eğitimleri sayesinde insanlar bu farkındalığa nasıl kavuşacaklarını öğrenecekler ve LIVCON'nun uluslararası akredite olmuş sertifika ve diplomaları ile başkalarına koçluk edebilecekleri bir meslek sahibi olacaklar. LIVCON ailesine dahil olduğum ve aileyi bizzat büyüttüğüm için çok heyecanlı ve mutluyum. Her değişimin ardında LIVCON imzası olması adına çalışmaya devam edeceğiz'' dedi.

LIVCON Eskişehir Merkez Ofisi'n açılışına, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in yanı sıra, ETO Başkanı Harun Karacan ve çok sayıda davetli katıldı.

İngiltere merkezli Kişisel Gelişim Sektörünün lideri LIVCON, değişim ve gelişimin temel taşlarını oluşturan NLP, Koçluk, Quantum, Hipnoz, Psikoloji-Psikoterapi ve İngilizce kavramlarında konularında uzman, yabancı ve Türk eğitmenlerle uluslararası standartlarda sertifika ve diploma programları vererek, bugüne kadar binlerce kişiye yeni kariyer yolları açtı. Kişisel Gelişim Sektöründe 15. yılını geride bırakırken alanında lider ve öncü olmayı da sürdürüyor. Türkiye' de tam 16 ofis ile kişisel gelişim alanında hizmet veren LIVCON, 2013-2014 dönemine oldukça iddialı yeni eğitim modülleri ve hedeflerle giriş yapmaya hazırlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LIVCON Eskişehir merkez ofisi açıldı!
  • 17.09.2013 11:19

LIVCON Eskişehir merkez ofisi açıldı!

Türkiye’ nin karma eğitim modelini kişisel gelişimle buluşturan ilk ve tek eğiti ...

LIVCON Eskişehir’de merkez ofis açtı!
  • 05.09.2013 13:11

LIVCON Eskişehir’de merkez ofis açtı!

Eskişehir’ in değerli simalarından Aydan Kanatlı’ nın Yönetim Kurulu Üyesi olduğ ...