maritbet girişmaritbet
Kutay Ürkmen, Graniser Seramik'in seminerine katıldı!

Kutay Ürkmen, Graniser Seramik'in seminerine katıldı!

Ünlü psikolog Kutay Ürkmen, Graniser Seranik'in kendi personeline düzenlediği seminere katıldı.

Graniser, motivasyon artırma kapsamındaki seminerlerine tüm hızıyla devam ediyor. Seramik sektörünün lokomotif firmalarından olan Graniser, bu yıl düzenldiği etkinliğe psikolog Kutay Ürkmen'i davet etti.

Graniser Seramik, her yıl bayi ve mağaza satış personeline yönelik düzenlediği motivasyon seminerlerini bu yıl psikolog Kutay Ürkmen'in “Etkin Satış Teknikleri ve İletişimde Gülümsemenin Büyüsü” temasıyla gerçekleştirdi.

Graniser Seramik, insan kaynaklarına yatırım politikası doğrultusunda bayi ve mağaza satış personeline yönelik düzenlediği eğitim seminerlerini sürdürüyor. Bu yıl 27-28 Ekim tarihleri arasında Hilton Garden Inn'de dört grup halinde 200'ü aşkın satış personeline eğitim veren Graniser Seramik, değişen müşteri profili, satış stratejileri ve rekabetçi pazar karşısında satış personeline çok daha nitelikli iletişim becerileri kazandırmayı amaçlıyor.

Psikolog Kutay Ürkmen tarafından verilen “Etkin Satış Teknikleri ve İletişimde Gülümsemenin Büyüsü” başlıklı eğitim programında, ‘gülümsemenin önemi' üstünde durularak, sağlıklı iletişim kurmanın temel faktörleri ele alındı. Ürkmen, eğitim programında satış sektöründe gülümsemek neler kazandırır, gülümsemenin sonuçları ne zaman alınır, beden dilinde gülümseme, iletişim kazaları, satış sektöründe ikna psikolojisinin önemi, hipnotik dil kalıpları, fark yaratmak için farkında olmak, farklı bakabilmenin önemi, gülümsemek hatırlanabilir mi, gülümseyen bir takım olabilmek gibi başlıklar altında gülümsemeyi tüm yönleriyle değerlendirerek katılımcılarla paylaştı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kutay Ürkmen, Graniser Seramik'in seminerine katıldı!
  • 04.11.2016 17:09

Kutay Ürkmen, Graniser Seramik'in seminerine katıldı!

Ünlü psikolog Kutay Ürkmen, Graniser Seranik'in kendi personeline düzenlediği se ...