maritbet girişmaritbet
Konut güvenliğinde uzmanlaşan Pronet abone sayısını 180 bine çıkarmayı hedefliyor!

Konut güvenliğinde uzmanlaşan Pronet abone sayısını 180 bine çıkarmayı hedefliyor!

Abone sayılarının 2011’de 100 bine ulaştığını belirten Pronet Güvenlik Genel Müdürü Metin Kastro, bu yılı yüzde 60’lık bir büyümeyle abone sayılarını 180 bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi

 

Abone sayılarının 2011'de 100 bine ulaştığını belirten Pronet Güvenlik Genel Müdürü Metin Kastro, bu yılı yüzde 60'lık bir büyümeyle abone sayılarını 180 bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Ev ve işyerleriyle birlikte bankalar, zincir mağazalar gibi büyük ve kurumsal müşterilere yönelik hizmet ve çözümler sunan ve 135 binin üstünde aktif abonesiyle Türkiye'nin en büyük güvenlik firmaları arasında yer Pronet Güvenlik, abone sayısını yılsonuna kadar 180 bine çıkarmayı hedefliyor. Teknolojik altyapıları, güvenlik sektöründeki deneyimleri ve bin 500'ü aşkın personelleri ile müşterilerine en iyi hizmeti sunma hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Pronet Güvenlik Genel Müdürü Metin Kastro, 2011'de hedeflerine ulaşarak abone sayılarını 100 bine çıkardıklarını belirterek, “2012'de de yüzde 60 büyüme oranı yakalama hedefindeyiz. Şu anda 135 binin üzerinde abonemiz var. Bu rakamın yıl sonunda 180 bin olmasını bekliyoruz. Bunların yakalanabilecek rakamlar olduğuna inanıyoruz çünkü sektörümüz büyüyor” şeklinde konuştu. 

Sektörün büyüdüğü ölçüde ekiplerini de büyüttüklerini ileten Metin Kastro, bugün itibarıyla sadece elektronik kısımda bin 500'den fazla kişiyi istihdam ettikleri bilgisini verdi. Şirketlerinde son bir yılda yaklaşık 700 kişilik ek istihdam yarattıklarını bildiren Kastro, bu yıl da direkt satış kadrolarında yüzde 50 oranında artış yaratmak istediklerini kaydetti. 2012 yılı başında 486 kişi ile faaliyet gösteren direkt satış kadrolarının eylül ayı itibarıyla 721 kişiye yükseldiğinin altını çizen Kastro, yıl sonunda bu sayıyı 920 kişiye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Şirketlerinin bu büyüme hızına paralel olarak eğitim ihtiyaçlarının da arttığına değinen Kastro, “Eğitim ihtiyaçlarımızı bu yıl kurduğumuz Pronet Eğitim ve Gelişim Akademisi (PEGA) ile karşılıyoruz. Konusunda uzman eğitimci kadrosu ile çalışanlarımıza destek vermekte olan PEGA, yapılan analizler ile eğitim ihtiyaçlarını belirliyor ve belirlenmiş olan takvim dâhilinde şirket içi eğitimleri veriyor” dedi.

Özel güvenlik projelerinin sayısı 500'ü aştı

Sektörde faaliyet göstermeye başladıkları 1995 yılında yıllık 150 adet sistem satışı gerçekleştirirken, bu rakamın günümüzde aylık olarak binleri aştığını aktaran Metin Kastro, özel güvenlik projelerinin sayısının ise 500'ü aştığını kaydetti. Ancak tüm bunlara ek olarak, abone rakamlarını artırırken özenli hizmetlerinden ödün vermediklerini savunan Kastro, “2012'de de yolumuza bu doğrultuda devam ettik ve büyürken, müşteri memnuniyetinde sahip olduğumuz yüksek oranı da aynı şekilde koruduk ve korumaya da devam ediyoruz. Taraftar müşteri yaratmak temel değerlerimizden biridir” diye konuştu.

Türkiye'de güvenlik ihtiyacının son yıllarda kentsel dönüşüm projelerinde yaşanan patlama, yalnız yaşayan bireylerin fazlalaşması, evde bakıcıyla yalnız kalan çocuk ve yaşlıların sayılarındaki artış ile her geçen gün önem kazandığına dikkat çeken Metin Kastro, Türkiye'nin, elektronik güvenlik anlamında çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu savundu. Kastro, “Bu doğrultuda bir yandan bölge satış ofislerimiz ile bir yandan da şu anda 80'e yakın firmanın yer aldığı Çözüm Ortaklığı Programı'yla hizmet ağımızı yurt geneline yaymaya devam ediyoruz. Türkiye genelinde yeni iş ortakları ile görüşmelerimiz sürüyor” ifadesini kullandı. Teknoloji alanında dünyada yaşanan gelişmeleri yakından izlediklerini ve gereken durumlarda yenilikleri bünyelerine adapte ettiklerini vurgulayan Kastro, firmalarının teknoloji alanındaki yatırımlarına kesintisiz devam ettiğini ve güvenlik konusunda dünya lideri ABD ve İngiltere gibi ülkelerden know-how aktarımı gerçekleştirdiğini söyledi.

“Temel güvenlik ihtiyaçlarına cevap verebiliyoruz”

Son yıllarda akıllı bina teknolojilerinin farklı bir boyut kazandığını da değinen Metin Kastro, “Artık akıllı binalar güvenlik ihtiyaçlarına pratik çözümler sunmanın yanı sıra kahve makinesini uzaktan çalıştırabilmek gibi aklınıza gelebilecek her türlü çözümü sağlamaya başladı. Zaman ve mekândan bağımsız hareket edebilen bu sistemler ile aklınıza gelebilecek her şey, her yerden kolaylıkla kontrol edilebiliyor” dedi. Firma olarak, sundukları hizmetlerin en temel güvenlik ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasitede tasarlandığının altını çizen Kastro, en çok tercih edilen ürünlerinin başında hırsızlık, yangın, gaz kaçağı, acil sağlık ve panik durumlarına karşı Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi'nden 7 gün 24 saat izlenen ve komple bir güvenlik sağlayan Pronet 5 Korumalı Güvenlik Paketi'nin geldiğini bildirdi.  Bunun dışında, ev ya da işyerini cep telefonu ya da bilgisayar aracılığıyla uzaktan izleme fırsatı sunan Pronet Kameram hizmetinin, kompleks kamera sistemlerine kaliteli bir alternatif sunduğunu anlatan Kastro, şöyle devam etti:

“Bu hizmet, evdeki çocuğunu ve bakıcıyı ev dışındayken izlemek isteyen ebeveynler, birden fazla lokasyonda şubesi bulunan küçük işyerleri ve birbirinden çok uzak lokasyonlarda bulunan işletmeler için ideal bir çözüm. Pronet Kameram sisteminde kullanılan kameralar hareketi algılayıp kayda başladığı anda, aboneye otomatik olarak e-posta göndererek bilgi veriyor. Pronet Kameram aboneleri dilerlerse sisteme bağlanarak görüntüleri canlı olarak da takip edebiliyor; cep telefonu ya da bilgisayar aracılığıyla bu görüntülere her yerden ulaşabiliyorlar. Sistemde kullanılan kameralar hareketli olduğundan, aboneler bunları uzaktan hareket ettirip istedikleri şekilde kontrol de edebiliyorlar. Bunun yanı sıra bankalar gibi güvenlik hassasiyeti olan kurumlara özel projeler üretiyoruz. İşyerleri için kapalı devre kamera sistemleri ve geçiş kontrol sistemleri de kuruyoruz.”

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Pronet’in Akıllı Ürünleri tasarruf etmenizi de sağlıyor
  • 11.01.2022 17:21

Pronet’in Akıllı Ürünleri tasarruf etmenizi de sağlıyor

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte havalar da artık soğuyor. Bu da birçok ev ve ...

Pronet, Dünya’dan 6 kat daha hızlı dönüyor
  • 03.03.2018 14:51

Pronet, Dünya’dan 6 kat daha hızlı dönüyor

Pronet 20 yıldan uzun süredir Türkiye’de güvenlik alanında pek çok yeniliği haya ...

Pronet Akıllı kilit ile kapıları uzaktan kumanda dönemi başladı
  • 23.02.2018 11:37

Pronet Akıllı kilit ile kapıları uzaktan kumanda dönemi başladı

Yeni Akıllı Kilit’in anahtarsız giriş özelliği sayesinde anahtarı unutunca çilin ...

Pronet ile iş yerinizin güvenliği emin ellerde!
  • 31.08.2017 12:01

Pronet ile iş yerinizin güvenliği emin ellerde!

Pronet ile iş yeri sahipleri ofis, dükkan, bürolarında neler olup bittiğinden te ...

Tatile çıkmadan önce evde alınacak önlemler neler?
  • 18.07.2017 11:13

Tatile çıkmadan önce evde alınacak önlemler neler?

Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, ...

Pronet ile dünyanın öbür ucundan evinizi kontrol edin
  • 27.06.2017 14:41

Pronet ile dünyanın öbür ucundan evinizi kontrol edin

Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik ve Pronet Plus Hizmeti, siz tatildeyken evinizi ve ...