maritbet girişmaritbet
Kastamonu Entegre, Rusya’daki yatırımı ile ilgi odağı oldu

Kastamonu Entegre, Rusya’daki yatırımı ile ilgi odağı oldu

Kastamonu Entegre, Moskova’da Expocentre Fuar Merkezi’nde 25.’si düzenlenen, ülkenin mobilya sektöründe en büyük ve önemli organizasyonu MEBEL Uluslararası Mobilya, Yan Sanayi ve Döşemelik Ürünler Fuarı’na katıldı

Ahşap ve orman ürünleri ile anılan, kapı paneli üretiminde Avrupa'nın önde gelen şirketleri arasında yer alan Kastamonu Entegre, Moskova'da Expocentre Fuar Merkezi'nde 25.'si düzenlenen, ülkenin mobilya sektöründe en büyük ve önemli organizasyonu MEBEL Uluslararası Mobilya, Yan Sanayi ve Döşemelik Ürünler Fuarı'na katıldı. Bölgedeki gücünü yeni yatırımları ile artıran Kastamonu Entegre, 2014 yılı Mayıs ayında devreye girecek yaklaşık 300 milyon dolarlık Tataristan yatırımı hakkında fuar katılımcılarını ve bölge temsilcilerini bilgilendirdi. Kastamonu Entegre bu yatırım ile bölgedeki en büyük mdf ve laminat parke üreticilerinden biri olacak. Moskova'da 50 binden fazla ziyaretçinin katılımı ile gerçekleştirilen fuarda Türkiye'yi temsil eden Kastamonu Entegre Avrupalı ve Orta Asyalı katılımcılardan büyük beğeni topladı. Rusya'daki etkinliğini yeni yatırımları ile daha da artıracak olan Kastamonu Entegre, Tataristan bölgesindeki mdf yatırımı ile fuarın merakla takip edilen şirketi oldu. Yatırım büyüklüğü 300 milyon doları bulan tesis ile birlikte Rusya'daki en büyük mdf fabrikalarından birine sahip olacak Kastamonu Entegre, aynı zamanda 20 milyon metrekare kapasite ile laminat parke de üretecek. Bu kapasite sayesinde Rusya'daki ihtiyacın % 25'ini karşılayacak Kastamonu Entegre, bölgedeki etkinliği sayesinde fuarın ilgi odağı oldu. Bölgedeki sıcak ilişkilerini ve yatırımlarını sürdüren Kastamonu Entegre, sergilediği ürünlerin çeşitliliği ve kalitesi ile de göz doldurdu.

Fuar alanında yoğun ilgi gören Kastamonu Entegre standında, parlak levha ürünü Glossplus'tan laminat parke markaları Floorpan ve Artfloor'a kadar tasarım ve görselliğin de ön planda tutulduğu eşsiz ürün yelpazesi ile farkını ortaya koydu.

Fuarda dekorasyonda yeni trendleri en iyi yansıtan markalarını sergileyen Kastamonu Entegre, yeniliği ve göz alıcı şıklığı yaşam alanlarına taşımak isteyenleri yeni ürünü Glossplus ile buluşturdu. Parlaklığı artırılmış dış yüzeyi aşınmaya, darbeye ve çizilmeye karşı yüksek dayanım gösteren yapısı ile uzun yıllar kullanım imkanı sunan GLOSSPLUS fuar ziyaretçilerinden tam not aldı.

Soğuk günlerde içinizi ısıtan zeminlerin mimarı Kastamonu Entegre, dünya stansartlarında ürettiği laminat parke ürünlerini de fuarda beğeniye sundu.  Floorpan ve Artfloor markaları ile vazgeçilmez dekorasyon trendleri arasında yer alan ahşabı, farkını ortaya koyarak mekânlara taşıyan Kastamonu Entegre ürün kalitesi ve renk seçenekleri ile beklentileri fazlasıyla karşıladı.

Kısaca Kastamonu Entegre hakkında:

Kastamonu Entegre'nin, kurulduğu 1969 yılından günümüze kadar devam eden yatırımları ile, Gebze ve Kastamonu'da ikişer, Balıkesir, Samsun, Tarsus, Adana'da da birer üretim tesisi olmak üzere yurtiçinde 8, Romanya'da 2, Bulgaristan, Bosna Hersek'te de birer olmak üzere, 9 lokasyonda toplam 12 fabrikası bulunmaktadır. Dünya  standartlarında modern entegre üretim tesisleriyle, en son teknoloji ve yeni ürünlere yaptığı yatırımlar, 2012 yılında iştirakleriyle birlikte konsolide olarak  gerçekleştirdiği 1.1 milyar dolarlık cirosu ile Kastamonu Entegre, Türkiye pazarında lider konumundadır. Kastamonu Entegre 3.6 milyon m3 toplam panel üretim kapasitesi (MDF + Yonga levha) ile, Avrupa'nın 6. büyük ağaç bazlı panel üreticisidir. Dünyada ise 10. büyüktür. Kastamonu Entegre, Türkiye panel pazarında, ürün gruplarına göre ortalama %35 pazar payına sahiptir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bozkurt'ta TOKİ konutlarının teslimine başlanacak
  • 15.03.2023 14:37

Bozkurt'ta TOKİ konutlarının teslimine başlanacak

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından selzedeler ...

İskenderun Limanı'nda çıkan yangına Rus uçağı böyle müdahale etti!
  • 09.02.2023 11:13

İskenderun Limanı'nda çıkan yangına Rus uçağı böyle müdahale etti!

İskenderun Limanı'nda çıkan yangını söndürme çalışmasına katılan Be-200 yangın s ...

Kastamonu Entegre, 125 milyon avroluk yatırımla OSB'ye taşınacak
  • 18.10.2022 15:30

Kastamonu Entegre, 125 milyon avroluk yatırımla OSB'ye taşınacak

Ağaç bazlı panel sektöründe dünyanın en büyük üreticilerinden Kastamonu Entegre, ...

Rusya, Macaristan'da yeni nükleer reaktörler kuracak!
  • 28.08.2022 11:36

Rusya, Macaristan'da yeni nükleer reaktörler kuracak!

Rusya'nın Macaristan'da iki yeni nükleer reaktör inşa edeceği bildirildi. ...

Vision panel koleksiyonu ile mekânlara yenilikçi dokunuş
  • 10.07.2022 09:18

Vision panel koleksiyonu ile mekânlara yenilikçi dokunuş

Ürün yelpazesini sürekli güncelleyen Kastamonu Entegre, melamin kaplı panel seri ...

Kastamonu'da su baskınları nedeniyle köprüler yıkıldı!
  • 27.06.2022 10:40

Kastamonu'da su baskınları nedeniyle köprüler yıkıldı!

Kastamonu'nun İnebolu ve Bozkurt ilçelerinde sağanağın ardından taşan çaylar ned ...