maritbet girişmaritbet
 Kale’den Bursa’da yeni showroom atağı

Kale’den Bursa’da yeni showroom atağı

Kale Grubu’nun Bursa’da faaliyete geçirdiği yeni showroom’u, Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay’ın katıldığı törenle hizmete açıldı

Yeni mağazacılık konseptiyle değişim başlattıklarını belirten Zeynep Bodur Okyay, “Bugün açılışını yaptığımız yeni mağazamızla birlikte Bursa'da toplam yedi bayiye ulaştık. Ayrıca bölgedeki bayi ağımızla 2,5 milyonu aşkın Bursalının birinci tercihi konumuna gelmiş bulunuyoruz” dedi.

Türk seramik sektörünün lider markalarını bünyesinde barındıran Kale Grubu'nun, Bursa'daki iş ortağı Olgun Yapı ile birlikte faaliyete geçirdiği yeni showroom'u, 9 Kasım Cumartesi günü törenle açıldı. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde hizmete giren, mağazanın açılışına, Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu yöneticileri, Olgun Yapı'nın ortakları ile çok sayıda davetli katıldı. 

Avrupa'nın 3'üncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olarak, 100 ülkede 400'ü aşkın ihracat noktasında Kale markalı ürünlerin satıldığını vurgulayan Zeynep Bodur Okyay, dünyanın dört bir yanında büyümeye devam eden Kale Grubu olarak, ürün teşhirinde bir dizi modernizasyon çalışmaları gerçekleştirip yeni mağazacılık konseptiyle değişim başlattıklarını kaydetti. Kale Ailesi'nin çalışanları, iş ortakları ve tedarikçileri ile daha da büyüdüğünü belirten Zeynep Bodur Okyay, “Bugün Bursa'da açılışını yaptığımız mağazamızla, ilimizde toplam yedi bayiye ulaştık. Ayrıca bölgedeki bayi ağımızla 2,5 milyonu aşkın Bursalının birinci tercihi konumuna gelmiş bulunuyoruz” dedi. 

Lüks yapı malzemeleri ihtiyacını karşılayacağız

Günümüzde rekabette öne çıkabilmek, ürün ve servislerin daha fazla tercih edilmesini sağlamak için firmaların kendilerini müşterilerin yerine koymaya ihtiyaçları olduğunu kaydeden Zeynep Bodur Okyay, “Değer ve satış hacmimizin önemli unsuru yeni showroom'larımız, Kale Grubu'nun tüm birimlerinde başlattığı, müşterileri için üstün değer yaratan hizmet anlayışının bir yansımasıdır. Bursa'nın lüks yapı malzemeleri ihtiyacını karşılamayı hedefleyen Olgun Yapı'nın da sadece Bursa'da değil, bölgede önemli bir fark yaratacağına inanıyorum” diye konuştu. 

Kale'nin Türk ve İtalyan markaları tek showroom'da 

Olgun Yapı'nın Bursa'da hizmete açılan 2 katlı, 1000 metrekarelik toplam alana sahip showroom'unda, Kale Grubu'nun lider markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kale'nin yanı sıra, grubun İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgress'in seçkin ürünleri ile müşterilerin tüm ihtiyaçları karşılanıyor. 

Türkiye'de 250 dağıtım noktası bulunan ve 2011 yılından itibaren ürün teşhirinde bir dizi değişim başlatan Kale Grubu'nun showroom'larında; seramik kaplama malzemeleri, yapı kimyasalları, seramik sağlık gereçleri, armatür, mutfak ve banyo mobilyaları, akrilik banyo küvetleri ve duş tekneleri, doğal taş, parke, çini ve cam mozaik gibi yapı ürünlerinin tamamı tek çatı altında sunuluyor

Yorum Yaz

Benzer Haberler

'Düşük faizli ve uzun vadeli kredi imkanına ihtiyaç var'
  • 27.07.2018 13:23

'Düşük faizli ve uzun vadeli kredi imkanına ihtiyaç var'

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, inşaat sektörü ile ilgili önemli açıklama ...

Kale Grubu 8 Haziran'da Kale Talks etkinliği düzenliyor
  • 06.06.2017 16:52

Kale Grubu 8 Haziran'da Kale Talks etkinliği düzenliyor

Kale Grubu sektörün önde gelen isimleriyle Kale Talks sohbet serisinde bir araya ...

Sahibinden 'dizilere kiralık yalı' furyasına Kale de katıldı
  • 13.07.2016 09:21

Sahibinden 'dizilere kiralık yalı' furyasına Kale de katıldı

Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın Beykoz’daki yalısı dizi ve fi ...

Kale Grup, 19'uncu fabrikasını Çanakkale'de açtığını duyurdu
  • 30.07.2014 09:37

Kale Grup, 19'uncu fabrikasını Çanakkale'de açtığını duyurdu

Birçok markayı kendi bünyesinde toplayan Kale Grup, 19. fabrikasını Çanakkale'ni ...

Türk şirketlerine İtalya’da yatırım yapma fırsatı doğuyor
  • 11.04.2014 11:08

Türk şirketlerine İtalya’da yatırım yapma fırsatı doğuyor

Türk şirketlerine İtalya'ya yatırım yapmaları için 16 Nisan'da Venedik Sarayı'nd ...

PonceBloc, bayi ağıyla hızla Türkiye geneline yayılıyor
  • 16.12.2013 13:44

PonceBloc, bayi ağıyla hızla Türkiye geneline yayılıyor

3 ayda 15 bayiye ulaşan PonceBloc, yakında tüm Türkiye’de binaların yükünü hafif ...