maritbet girişmaritbet
Kale Protekta ile yıllara meydan okuyun

Kale Protekta ile yıllara meydan okuyun

Kale Protekta, içindeki seramik kürecikler sayesinde aynı zamanda ısı yalıtımına da katkı sağlıyor

Kale'nin yapılara estetik bir görünüm kazandıran dış cephe boyası Protekta; içindeki seramik kürecikler sayesinde ısı yalıtımına katkı sağladığı gibi, ağır hava şartlarından etkilenmeyerek, binaları uzun yıllar koruma altına alıyor. 

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim çatısı altında faaliyet gösteren Kale Boya, sektöre kazandırdığı yenilikçi ürünleriyle, tüketiciler ve profesyoneller için her alanda kapsamlı çözümler sunuyor. Kale Boya'nın tüketici ve profesyonellerin beğenisine sunduğu dekoratif dış cephe boyası Protekta, her mevsim değişen hava koşullarına karşı dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor. Yağmur, kar, nem, aşırı soğuk veya sıcaktan etkilenmeyen Protekta, içindeki seramik kürecikler sayesinde ısı yalıtımına da katkı sağlıyor.  

İçerdiği silikondan dolayı suyu iten ve dış cepheye çarpan yağmur suyunun yüzeyi ıslatmadan akıp gitmesini sağlayan Protekta, su alıp kabarmıyor, çatlamıyor ve solmuyor. Duvarda küf, mantar ve yosun oluşumunu engelleyen maddeler içeren Protekta, küf ve yosun önleyen aktivitesini hiç kaybetmiyor. 

Protekta, binaların dış cephelerine uygulandığı ilk günkü rengini koruduğu gibi, yüksek su buharı geçirgenliği ile su buharının engellenmeden dışarı atılıp yapıların nefes almasını sağlıyor.  

Kale Boya'nın, seramik küre katkılı, akrilik emülsiyon esaslı, uzun ömürlü, mat, son kat dekoratif dış cephe boyası Protekta, yapıların farklı ihtiyaçlarına kalıcı çözüm sunarken, tüketici ve profesyoneller tarafından sıklıkla tercih ediliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kale Protekta ile yıllara meydan okuyun
  • 04.12.2014 12:40

Kale Protekta ile yıllara meydan okuyun

Kale Protekta, içindeki seramik kürecikler sayesinde aynı zamanda ısı yalıtımına ...