maritbet girişmaritbet
Kale Endüstri Holding Vadistanbul Bulvar’ı tercih etti

Kale Endüstri Holding Vadistanbul Bulvar’ı tercih etti

Lansmanı ile beraber pazara çok hızlı giriş yapan Vadistanbul Bulvar, 52 adet bağımsız ofis satışından sonra ilk blok satışını gerçekleştirdi.

Türkiye'nin en büyük ofis kompleksi olan ve iş dünyasının yeni kalbini inşa eden Vadistanbul Bulvar'da Kale Endüstri Holding de yerini aldı.

Bünyesinde bulunan Kale Kilit ile bugün kilit ve geçiş sistemleri sektöründe Türkiye'nin ve bölgenin lider markası olan ve 80'den fazla ülkeye yaptığı düzenli ihracat ile dünya kilit piyasasının sayılı entegre üreticileri arasında yer alan Kale Endüstri Holding, diğer önemli faaliyet alanı olan gayrimenkul sektöründeki vizyonu ve büyüme stratejisi ile paralel değerlendirdiği Vadistanbul Bulvar'da toplam 10.850 m2lik bir ofis bloğu ve Ana kuleden 6.000 m2'lik üç tam kat satın aldı.

Holding yetkililerince yapılan açıklamada yatırımın kira getirisi etkinliği düşünülerek yapıldığı belirtildi. Holding, ana kuleden satın aldığı 6.000 m2lik ofis alanının 1.500 m2lik kısmına genel merkezini taşımayı planlıyor.

Vadistanbul

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür “Holding olarak gayrimenkul alanında yıllardır devam ettiğimiz faaliyetlerimize ilave olarak kentsel değişimin son yıllarda getirdiği gelişen modern şehir algısıyla gayrimenkul yatırımlarının içinde yer almaya devam ediyoruz. Yeni yapılan modern binalar ve projeleri de gayrimenkul sektöründeki fırsatlar olarak değerlendiriyoruz. Bu şekilde firma olarak asıl faaliyet alanımızla birlikte gayrimenkul sektörüyle ne kadar iç içe olduğumuzu gösteriyor ve bu alanların sinerjilerinden faydalanıyoruz.”  diyerek yapılan satın almanın önemine dikkat çekti.

Kale Endüstri Holding Grubu'ndan toplam yaklaşık 300 kişinin çalışacağı ve çeşitli idari birimlerin yönetileceği ofislerde her türlü alt yapı ve donanım çalışanların rahatlığına göre oluşturuluyor. Kale Endüstri Holding topluluğu kilitten çelik kapı ve kasaya, elektronik kilitten geçiş kontrol ve alarm izleme sistemlerine, sigortadan pencere sistemlerine kadar bütünsel güvenlik ürünleri sunmaktadır.

Ulusal ve uluslararası yatırımcıların yoğun ilgisini görüyor

Teslimi sonrasında gün içinde 35 bin kişilik sirkülasyona sahip olacak Vadistanbul, uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların da Türkiye merkezlerine ev sahipliği yapacak.

Vadistanbul Bulvar, İstanbul'un cazibe merkezlerinden Büyükdere Caddesi, İstiklal Caddesi, Nişantaşı gibi bölgelerinin alternatifi olarak konumlanıyor.

İnşaat sektörünün devlerini bir araya getiren Bulvar, 24 saat yaşayan konseptiyle geleceğin İstanbul'unu bugüne taşıyor. Alışveriş merkeziyle, açık alışveriş caddesiyle, ofisleriyle ve 5 yıldızlı otelleriyle dünya markalarını İstanbul'a getiren Vadistanbul Bulvar, Türkiye'nin yatay düzlemde tüm yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran tek karma proje olarak da öne çıkıyor.

Proje bünyesinde bulunan tüm donatılar birbirine çapraz fayda sağlayacak şekilde hayata geçiriliyor. Bu kapsamda konut blokları, ofisler, alışveriş alanları ve otel birbiriyle bağlantı sağlarken ayrıcalıklı bir değer meydana getiriyor.

Vadistanbul Bulvar'da teslimler Haziran 2016'da başlıyor  İki yıl içinde İstanbul'un en değerli, elit ve yüksek prim yapan lokasyonu haline gelecek olan Vadistanbul Bulvar; TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla, Atatürk Havalimanı'na ve üçüncü havalimanına yakınlığıyla her yöne ulaşım imkanı sunan bir yaşam merkezi olacak.

Yüksek yatırım değeriyle dikkatleri üzerine çeken Vadistanbul'un kalbi konumundaki “Bulvar” etabı bünyesindeki ofisler, lansman dönemine özel olarak metrekaresi 3.500 Dolar'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kale Alarm’dan başarılı bayilerine ödül!
  • 15.02.2022 11:29

Kale Alarm’dan başarılı bayilerine ödül!

Kale Alarm, ev ve iş yerleri için tasarladığı alarm sistemleri ve 7/24 hizmet ve ...

Kale ile yeni yılda yaşam alanlarını güvende tutacak güvenlik önlemleri!
  • 21.12.2021 11:10

Kale ile yeni yılda yaşam alanlarını güvende tutacak güvenlik önlemleri!

Kale Endüstri Holding, yeni yılda yaşam alanlarını güvende tutacak güvenlik önle ...

Kale Endüstri Holding’den kale gibi güvenli konaklama!
  • 14.07.2021 11:13

Kale Endüstri Holding’den kale gibi güvenli konaklama!

Otellerde tam kapsamlı güvenlik sağlamak için çalışan Kale Endüstri Holding, kon ...

Kale yeni nesil güvenlik sistemiyle yüksek yaşam kalitesi!
  • 11.08.2021 09:27

Kale yeni nesil güvenlik sistemiyle yüksek yaşam kalitesi!

Kale Endüstri Holding konut sektörünün değişen beklentilerini karşılayan teknolo ...