maritbet girişmaritbet
Jones Lang LaSalle, isim ve logosunu değiştirdi

Jones Lang LaSalle, isim ve logosunu değiştirdi

Dünyanın önde gelen ticari gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Jones Lang LaSalle, şirket ismi ile birlikte logosunu değiştirdi

Tüm dünyada şirket isminin telaffuzunu kolaylaştırma  ve dijital uygulamalara ve mobil kanallara daha kolay uyum sağlama hedefiyle yola çıkan Jones Lang LaSalle şirket adını “JLL” olarak kısaltırken logosunu da yeni ismine göre uyarladı.

Şirket isminin JLL olarak kısaltılması, 200 yılı aşan geçmişe sahip JLL'nin geniş uzmanlığıyla birlikte birden fazla pazarda gerçek anlamda global bir şirket olduğunun vurgulanması açısından önem taşıyor. Değişim ayrıca, farklı ülkeler, diller ve kanallarda, özellikle dijital ve online kullanımda farklı iletişim tarzlarını benimsemesini de temsil ediyor.

JLL Pazarlama ve İletişim Direktörü Charles Doyle, “JLL olarak gerçekleştirdiğimiz değişimle, kurum kültürümüz, bütünlüğümüz ve müşterilerimize, çalışanlarımıza ve yatırımcılarımıza sağladığımız gerçek değer aynı şekilde devam edecektir. JLL, dünyanın neresinde olursa olsun, hizmet verdiğimiz her yerde kolay telaffuz edilmekte, hatırlanmakta ve bizi temsil etmektedir. Global'de kıtaları 3'lü bloklama (Amerika kıtası, EMEA dediğimiz bölge ve Asya Pasifik) ile kapsama amacımızın sembolik bir görünümü olan 'The JLL ‘Worldmark' logosu, yerel kökenlere ve birden fazla alanda uzmanlığa sahip, hizmetlerimize ihtiyaç duydukları her yerde müşterileriyle işbirliği içerisinde çalışan global bir şirketi sembolize etmektedir.” dedi. 

JLL Türkiye, Ülke Başkanı Avi Alkaş “Kurumsal markamızdaki bu yenilenme, şirket ismimizin Türkçede daha kolay telaffuzunda ve de bilinirlik konusunda bize yarar sağlayacağına inanıyorum” diye belirtti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

JLL söylüyor: Ofisler metro ile doluyor!
  • 08.12.2014 16:38

JLL söylüyor: Ofisler metro ile doluyor!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda met ...

CarrefourSA Bursa ve Palm City Mersin'i  JLL yöneticek
  • 28.09.2020 16:01

CarrefourSA Bursa ve Palm City Mersin'i JLL yöneticek

CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi ve Palm City Mersin Alışveriş Merkezi’ni JLL ...

JLL Türkiye, NeoPlus AVM'nin satışını gerçekleştirdi
  • 07.02.2018 11:14

JLL Türkiye, NeoPlus AVM'nin satışını gerçekleştirdi

NeoPlus AVM, Resolute Asset Management mülkiyetinden Nata Holding’in yer aldığı ...

Home City Pendik, A'dan Z'ye ev ihtiyaçlarını karşılayacak
  • 22.01.2018 14:57

Home City Pendik, A'dan Z'ye ev ihtiyaçlarını karşılayacak

Ev ve ofislerin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayacak olan Home ...