maritbet girişmaritbet
İnşaat şirketleri sosyal medyayı nasıl kullanıyor?

İnşaat şirketleri sosyal medyayı nasıl kullanıyor?

İnşaat sektörünün önde gelen şirketleri yoğun iş temposunun arasında sosyal medyada da yer alarak gündeme katkıda bulunuyor

Gerek iş gerek gündem paylaşımlarında bulunan önemli inşaat şirketlerinin sosyal medyada neler yaptığını sizler için hazırladık. İşte sosyal medyanın aktif inşaat şirketleri…

Ağaoğlu Şirketler Grubu 

Dekorasyon, modern tasarımlar ve mimari yapılara olan ilgisiyle tanınan Ali Ağaoğlu'nun bu tarzı şirketinin sosyal medya hesaplarına da yansıyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu Facebook, Twitter, Instagram hesaplarında yeni projeleri hakkında kampanyalar, duyurular, dekorasyon önerileri, sıradışı mimari yapılar, önemli günler hakkında hatırlatmalar, konuta dair önemli düşünürlerin dikkat çekici sözler paylaşıyor. Ayrıca şirket takipçilerin sorularına kısa sürede verdiği yanıtlar ile zaman kaybetmiyor. 

https://www.facebook.com/AgaogluYasamMimari
https://twitter.com/AgaogluGrubu
http://instagram.com/agaoglugrubu

Artaş Grubu 

Yönetim Kurulu Başkanı'nın Süleyman Çetinsaya olduğu Artaş Grubu Facebook, Twitter, YouTube ve Linkedin'de etkin bir şekilde yer alıyor. Şirketin yeni proje duyurularının, alınan ödüllerin, yapılan etkinliklerin, MIPIM gibi gayrimenkul fuarlarının, röportajların, önemli günlerde kutlamaların, dekorasyon önerilerinin paylaşıldığı sosyal medya hesapları ile iş dünyasının olduğu kadar gündemin nabzı da tutuluyor. 

https://twitter.com/ArtasGrubu
https://www.facebook.com/ArtasGrubu
http://www.youtube.com/user/artasgrubu
http://www.linkedin.com/company/2940772?trk=tyah&trkInfo=tas:arta%u015F,idx:1-1-1

İnanlar İnşaat 

İnşaat sektöründe önemli projelere imzalar atan İnanlar İnşaat, sosyal medya kanallarından Facebook, Twitter, YouTube ve Pinterest ile sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Yeni projeler hakkında duyuruların yapıldığı, önemli günlerin hatırlatıldığı, yaşam için önerilerin paylaşıldığı sosyal medya hesapları ile ayrıca takipçilerine sorular yöneltilerek interaktivite oluşturuluyor. Ayrıca İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan sosyal medyayı aktif olarak kullandığını, çıkardığı ‘Mimar Serdar İnan'ın Tweetleri' kitabı ile gösteriyor. Kitabın en önemli özelliği Mimar Serdar İnan'a ait tweet'lerden hazırlanmış olması…   On-line ve off-line olarak okunabilme özelliği gösteren kitapta proje bilgileri, emlak sektörü ve gündelik hayata dair paylaşımlar yer alıyor. Serdar İnan tweet'lerinde kullanıcılara sorular sorarak etkileşimde bulunuyor. 

https://twitter.com/inanlarkurumsal
https://www.facebook.com/inanlarkurumsal
http://www.pinterest.com/inanlar/
http://www.youtube.com/user/inanlartv

Demir İnşaat 

Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir olan Demir İnşaat Facebook, Twitter ve fotoğraf paylaşım hesabı olan Instagram ile takipçileri için paylaşımlarda bulunarak renkli ve aktif bir etkileşim kuruyor. Sosyal medya hesapları ile takipçilerini kimi zaman web sitesine yönlendirirken kimi zaman sorular sorarak fikirlerini alıyor. Şirketin sosyal medya hesaplarında paylaşılan dekorasyon önerileri ile farklı bakış açısı sunuluyor ve ev tasarımına ilgi duyanlara alternatifler üretiliyor.   

https://twitter.com/Demir_insaat
https://www.facebook.com/demirinsaat.tr
http://instagram.com/demir_insaat

Dumankaya İnşaat

Dumankaya İnşaat sosyal medya kanallarının büyük bir kısmını kullanarak aktif paylaşımlar yapıyor. Twitter, Facebook, YouTube, Linkedin, Pinterest, Foursquare, Statigram gibi hesapları güncel bilgiler ve paylaşımlar ile zenginleştiriyor. Takipçiler aktivitelerden haberdar ediliyor, yer bildirimlerinde bulunuluyor. Atamalar, ödüller, yeni projeler, seminerler, önemli günler ile ilgili paylaşımlar yapılıyor. 

https://twitter.com/dumankayahaber
https://www.facebook.com/dumankaya
http://www.youtube.com/user/DumankayaTV
http://www.linkedin.com/company/dumankaya
http://www.pinterest.com/dumankaya/
https://tr.foursquare.com/dumankayahaber
http://statigr.am/user_public.php?username=dumankaya

Nef

Gayrimenkul sektöründe 'ulaşılabilir lüks'konseptinin öncüsü Nef, Facebook, Twitter ve YouTube hesaplarından iş ilanları, atamalar, yeni proje bilgilendirmeleri, farklı stil önerileri, röportaj etkinlikleri gibi paylaşımlarda bulunuyor. 

https://twitter.com/nef_style
https://www.facebook.com/Nefstyle
http://www.youtube.com/user/StyleNef

Sinpaş Yapı 

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün önemli şirketlerinden Sinpaş Yapı, Facebook, Twitter, Googleplus, Foursquare, Linkedin ve Instagram ile takipçileri için aktif bir paylaşım sürecinde bulunuyor. Sinpaş proje görselleri ve bilgi paylaşımı, eve dair sağlıklı içerikler, Kadınlar Günü, Çanakkale Şehitleri Haftası gibi önemli günlerde paylaşımlar yaparak, pratik bilgileri, gündemle bağlantılı görselleri takipçilere aktararak aktif bir şekilde sosyal medyada rol alıyor. 

https://www.facebook.com/sinpas
https://plus.google.com/+sinpa%C5%9F/posts
https://tr.foursquare.com/sinpasyapi
https://www.youtube.com/channel/UCE0IVbZUkY84W5TVeWngukA?feature=watch

Dap Yapı

Dap Yapı Facebook, YouTube, Googleplus  ve Instagram gibi sosyal medya hesapları ile projelerini takip eden kullanıcılar için paylaşımlar yapıyor. Projeler hakkında bilgiler veren  Dap Yapı, çoğunlukla satışa çıkan yeni projelerin görsellerini ve fiyat bilgilerini veriyor. Şirketin öncü isimleri ile yapılan röportajları  ve haberleri aktarıyor. Video paylaşım hesapları ile de proje sunumları  hareketleniyor.  

https://www.facebook.com/Dapyapi
https://www.youtube.com/user/dapyapi
https://plus.google.com/u/0/104250232196185824373/posts
http://instagram.com/dapyapi

İshakoğlu Grup 

İshakoğlu Grup Doğu Karadeniz'in en yüksek ve en yeşil projesi olan Prestij Home Residence ile sosyal medyada yer alıyor. Şirket Facebook, Twitter ve YouTube hesapları ile kullanıcılara ulaşan şirket inşaat şantiyesinden görüntüler, önemli günlerde paylaşımlar, kullanıcılar ile yeni projeler hakkında fikir alışverişi, sektöre dair röportajların yayınlanması, proje bölgeleri hakkında değerlendirmeler, kamuoyu ile bilgi paylaşımı, önemli günlerde yapılan kampanya fırsatları sunularak sektörü ve takipçilerini yakından tanıma fırsatı elde ediyor. 

https://www.facebook.com/prestijhomeresidence
https://www.youtube.com/user/prestijhomeresidence
https://twitter.com/prestijhome

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnşaat sektörü güven endeksi yükselmeye devam ediyor!
  • 26.08.2022 09:49

İnşaat sektörü güven endeksi yükselmeye devam ediyor!

Türkiye İstatistik Kurumu, ağustos ayına ilişkin hizmet, perakende ticaret ve&nb ...

Hilti, inşaat süreçlerini optimize ederek üretkenliği artırıyor
  • 05.07.2022 11:45

Hilti, inşaat süreçlerini optimize ederek üretkenliği artırıyor

Karmaşık ve kolay olmayan birçok süreci içeren inşaat projelerinde üretken olmak ...

İnşaat sektöründe yeni sezon hareketli başladı!
  • 15.04.2022 17:23

İnşaat sektöründe yeni sezon hareketli başladı!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’ni ...

Savaş, inşaat sektörünü nasıl etkiliyor?
  • 18.03.2022 16:15

Savaş, inşaat sektörünü nasıl etkiliyor?

Türkiye İMSAD’ın geleneksel hale gelen ‘Gündem Buluşmaları’nın 49’uncusu, '2021 ...

Döviz kurundaki düşüş inşaat sektöründe yüzleri güldürdü!
  • 29.12.2021 09:36

Döviz kurundaki düşüş inşaat sektöründe yüzleri güldürdü!

Döviz kurundaki artış sonrası oluşan fahiş fiyatlarla mücadele eden inşaat sektö ...