maritbet girişmaritbet
GROHE IG, Almanya’da düzenlenecek ISH 2013 Fuarı’na katılıyor!

GROHE IG, Almanya’da düzenlenecek ISH 2013 Fuarı’na katılıyor!

GROHE AG, 12-16 Mart 2013 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen ISH 2013 Fuarına katılarak pek çok ürününü dünyada ilk kez fuar ziyaretçileriyle buluşturacak

 

GROHE AG, 12-16 Mart 2013 tarihleri arasında Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen ISH 2013 Fuarına katılarak pek çok ürününü dünyada ilk kez fuar ziyaretçileriyle buluşturacak.

Banyo deneyimi, bina hizmetleri, enerji, klimalama teknolojisi ve yenilenebilir enerjiler alanlarında dünyanın önde gelen ticaret fuarı ISH, aynı zamanda su ve enerjiyi bir araya getiren en büyük fuar olma özelliğini de taşıyor.

ISH'de yeni ürünlerini sergileyecek olan GROHE AG, 12 Mart 2013 tarihinde şirketin CEO'su David J. Haines'in katılımlarıyla, şirketin son başarıları ve yeni ürün ve servisler konusunda bilgi vermek üzere bir de basın toplantısı düzenliyor. Saat 15:00'de düzenlenecek basın toplantısı Messe Frankfurt Exhibition Fuar alanındaki  salon 4.2'de bulunan ‘Dimension Room' da gerçekleşecek.

Aralarında ülke içi ve dışındaki tüm pazar liderlerinin de bulunduğu 2.300'ü aşkın katılımcı, en son ürün, teknoloji ve çözümlerinin dünya lansmanını ISH'te gerçekleştiriyor. Beş gün boyunca, tesisat sektörü, perakende sektörü, mühendislik ve mimarlık şirketleri, inşaat ve emlak şirketleri, hizmet sağlayıcılar, kamu kurumları ve üniversitelerin de aralarında bulunduğu uluslararası ziyaretçiler 250.000 metrekarelik Fuar Merkezi'nde bir araya geliyor. ISH'i ziyaret eden en büyük grubu ise sıhhi tesisat, ısıtma ve iklimlendirme kurulum sektörü oluşturuyor.

ISH su bölümünde, sürdürülebilir, tasarım odaklı banyo çözümleri sunan fuar katılımcıları, sunumlarını ‘İnsanlar için Su' sloganı altında gerçekleştiriyorlar. Sektör için dünyanın bu en büyük sergi salonu, tasarım alanındaki en son gelişimlerin yanı sıra günümüzün ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan modern, sürdürülebilir teknolojiyi ziyaretçiler ile buluşturuyor.

GROHE Hakkında

Grohe AG, Avrupa'nın en büyük ve dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımı üreticileri arasındadır. Sıhhi tesisat ürünleri ve sistemlerinde küresel bir marka olan GROHE kalite, tasarım, teknoloji ve sürdürülebilirlik alanlarında standartları belirlerken, mükemmel su çözümleri sunmaktadır.

Hemer'deki genel merkezinde ve Düsseldorf'taki kurumsal merkezinde faaliyet gösteren şirket, 2.400'ü Almanya'da olmak üzere dünya genelinde 5.500 çalışana istihdam olanağı sağlamaktadır. Şirket, 2011 yılında; perakende ve inşaat sektörleri için tasarladığı ve ürettiği mutfak ve banyo bataryaları, duş sistemleri; fotoselli ve digital bataryaları; kumanda paneli ve yıkama sistemleriyle €1,165 milyon satış hacmine ulaşmıştır.

GROHE'nin altı üretim fabrikası bulunmaktadır. Bunlardan üçü Almanya dışında, Portekiz, Tayland ve Kanada'da yer almaktadır. Halihazırda, şirketin satışlarının yüzde 84'ü Almanya dışında gerçekleşmektedir.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

GROHE IG, Almanya’da düzenlenecek ISH 2013 Fuarı’na katılıyor!
  • 05.03.2013 10:40

GROHE IG, Almanya’da düzenlenecek ISH 2013 Fuarı’na katılıyor!

GROHE AG, 12-16 Mart 2013 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde düze ...