maritbet girişmaritbet
Feza Proje Nurus’u Kayseri’ye getirdi!

Feza Proje Nurus’u Kayseri’ye getirdi!

Ofis mobilyaları alanında alanının önemli markaları arasında gösterilen Nurus, Feza Proje aracılığıyla Kayseri’ye de geldi

Ofis mobilyaları alanında alanının önemli markaları arasında gösterilen Nurus, Feza Proje aracılığıyla Kayseri'ye de geldi. Feza Proje-Nurus Mağaza sahibi Özkan Karabulut, firmaları aracılığıyla Nurus'un iç pazardaki büyümesini destekleyeceklerini söyledi. Karabulut, Nurus'un, Belçika'dan Hindistan'a uzanan bir coğrafyada, 30 ülke ve 100'ün üzerinde satış noktasında Türk ofis tasarım kültürünü dünya ile paylaştığının altını çizdi. Firmanın 2000 yılından beri ‘Motivasyon Tasarımı' sloganıyla imalat yaptığını anlatan Karabulut, “İş hayatında motivasyonun çok önemli olduğunun farkındayız. Bu yüzden ofislerin bir sosyalleşme ve iletişim noktası olarak yeniden kurgulandığı, içinde daha çok vakit geçirme arzusu uyandıran, akıllı ve pratik, sıra dışı çalışma alanları oluşturmaya özen gösteriyoruz” dedi.

Nurus'un Türkiye'deki 9'uncu ve en büyük mağazasını Cumhuriyet Meydanı'nda  açtıklarını dile getiren Özkan Karabulut, “Bin 200 metrekarelik alanı ve donanımlı teknik ekibimizle sanayici ve iş adamlarına kişiye özel çözümler üretiyoruz. 2013 yılı ile birlikte Nurus'un yeni ürünleriyle daha kaliteli daha ekonomik hale gelen çözümler sunuyoruz. 50 farklı kategoride 7 bin çeşit ürün sunuyoruz. Malzeme değişiklikleri ile yaklaşık 40 bin farklı malzeme sunabilen bir marka olarak, yurtdışında hızlı bir şekilde pazar payımızı büyütmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 

“Tasarımda iddialıyız”

Karabulut,  uluslararası platformda kazandıkları birçok ödül ile tasarım alanındaki iddialarını ortaya koyduklarını ifade etti. Nurus D Team tarafından “iyi bir ofis koltuğu, çalışanın sağlık sigortasıdır” yaklaşımı ile tasarlanan Me Too ofis koltuklarının birçok ödüle layık görüldüğünü vurgulayan Karabulut, “Bu ürün ile uluslararası çaptaki IF Tasarım, Red Dot Tasarım ve Design Preis ödüllerini aldık. Avrupa normlarında üretilen, Alman Kalite Enstitüsü'nün LGA ve GS güvenlik sertifikalarına sahip Me Too ofis koltuklarımız; konsepti, ergonomisi ve yüzde 95 geri dönüşümlü olmasıyla dikkat çekiyor” diye konuştu.

Nurus'un ürün gamı hakkında da bilgi veren Karabulut, “Operasyonel masalar, üst-orta düzey yönetici çalışma üniteleri, oturma üniteleri, sosyalleşme, dinlenme, lounge, kabul-karşılama, ortak kullanım ve bekleme alanları, toplantı ve konferans sistemleri, büyük bir bütünsellik içinde yer alıyor. Binanın girişinden ofis katlarına dek farklı fonksiyonellikteki her alan için aynı iletişim dilini yansıtacak çözümler üretiyoruz” aktarımını yaptı.

Kobiden

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nurus, Türkiye’nin ‘Ergonomi Sertifikası’na sahip ilk firması oldu!
  • 24.03.2022 09:20

Nurus, Türkiye’nin ‘Ergonomi Sertifikası’na sahip ilk firması oldu!

Türk Standartları Enstitüsü tarafından ilk kez düzenlenen TS EN ISO 9241-5 Ergon ...

Nurus, Türkiye'nin en büyük "ofis göçü"ne hazırlanıyor!
  • 13.01.2022 11:33

Nurus, Türkiye'nin en büyük "ofis göçü"ne hazırlanıyor!

Asırlık ofis mobilyası markası Nurus, İstanbul Finans Merkezi ile hayata geçecek ...

‘Güncel Türkiye Mimarlığı’ sergisi açıldı
  • 09.10.2017 17:32

‘Güncel Türkiye Mimarlığı’ sergisi açıldı

Sanatçı Cemal Emden’in mimari fotoğraflarından oluşan ‘Güncel Türkiye Mimarlığı’ ...

Nurus, Nurus Levent Experience Hub için lansman düzenliyor
  • 23.05.2017 15:48

Nurus, Nurus Levent Experience Hub için lansman düzenliyor

Nurus, yeni bir deneyim için 25 Mayıs'ta ‘Nurus Levent Experience Hub’ lansmanı ...

Nurus, sağlıklı çalışma alanlarına dikkat çekiyor!
  • 21.02.2017 09:44

Nurus, sağlıklı çalışma alanlarına dikkat çekiyor!

Nurus, çalışma alanlarında insan sağlığı ile ilgili bilgi ve tecrübelerini aktar ...

Ofisler çalışan verimliliğini etkiler mi?
  • 21.02.2017 09:35

Ofisler çalışan verimliliğini etkiler mi?

Nurus Yönetim Kurulu Üyesi ve Nurus Tasarım Laboratuvarı Kurucusu Renan Gökyay, ...