maritbet girişmaritbet
Emir of İstanbul'a kanmayın, söylediklerine inanmayın!

Emir of İstanbul'a kanmayın, söylediklerine inanmayın!

Gayrimenkul ve inşaat sektörü çok büyük bir tehlikeyle karşı karşıya; Emir of İstanbul.

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün son yıllarda hızlı büyümesi, bağlı işkollarına da büyük hareketlilik getirdi. Hiç kuşkusuz bunlardan en önemlisi, yabancıya satış firmaları oldu ve yabancı ülkelerde faaliyet gösteren Türkler, bir anlamda uluslararası emlakçılığa soyundu.

Özellikle yabancı yatırımcıların güvenilir bir aracıyla birlikte yatırım yapmak istediği ülkemizde maalesef Emir of İstanbul gibi kuruluşlarda var.

Portföyünde 20 bin müşterisi olduğunu iddia eden ve franchise sistemiyle girişimcilere yeni iş kapıları açtığını iddia eden bu kuruluş, imzaladığı sözleşmenin dahi arkasında duramamaktadır. O nedenle bu firmayla franchise anlaşması yapacak yatırımcıların, bu haberden sonra oturup bir kez daha düşünmesi, hem kendileri için hem de ülke ekonomisi için çok önemli olacaktır.

Ayrıca ülke ekonomimizin kritik günlerden geçtiği bu dönemde, yabancılara da konut satışı hedefleyen konut projelerinin ve yöneticilerinin Emir of İstanbul firmasına çok dikkat etmesi gerekmektedir. Toplantılarda, deyim yerindeyse mangalda kül bırakmayan Emir of İstanbul'un sahibi Fırat Uygur, sıra imza attığı sözleşmenin arkasında durmaya gelince telefonlara dahi cevap vermeyecek potansiyele sahiptir.

Yine aynı firmanın sahibi Fırat Uygur, bugüne kadar sanatlarıyla gündeme gelmiş olan Nejat Uygur'un yeğeni olduğunu iddia ederek Uygur ailesinin de adını lekelemektedir. Yaptığımız toplantılar sonucunda imzalanan sözleşmedeki hiçbir maddeye uymayan, telefonlarımıza çıkmayan Emir of İstanbul hakkında, tüm yasal haklarımızı kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Gayrimenkul ve emlak haberciliği sektörünün lider kuruluşu olarak, 7 yıldır inandığımız kuruluşlarla çalıştık, destek olduk. Çok şükür ki çoğu zaman karşımızda kendimiz gibi doğru firmaları bulduk.

İnanmadığmıız ve güvenmediğimiz firmalarla hiçbir zaman işbirliği yapmadık, bu tarz firmaları da daima deşifre ettik. Etmeye de devam edeceğiz.

Emlaktasondakika.com

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emir of İstanbul'a kanmayın, söylediklerine inanmayın!
  • 16.01.2017 14:09

Emir of İstanbul'a kanmayın, söylediklerine inanmayın!

Gayrimenkul ve inşaat sektörü çok büyük bir tehlikeyle karşı karşıya; Emir of İs ...